Mtaha Bebeğimin burnu çok tıkandığı için buhar makinesi aldım çalıştırınca çok iyi geliyor hem ona hem bize .. Acaba kaç saat çalıştırsam yeterli olur odamda ki kaloriferi kapattım bu arada
neslicanben Mtaha bende wewell kullanıyorum odada günde 3 kere 2 saat olarak çalıştırıyorum. Bebeğim prematüre nefes almakta zorlanıyor o yüzden.
Bbmomy Mtaha nem ve sıcaklık gösteren termometre al nem %40 altına indikçe çalıştır çalışırken aynı odada olmamaya çalışın odadaki nem ayarlandıktan sonra odaya geçin
MeltemGokmenAllak Biz gece sürekli açık tutuyoruz petek de açıkken nem oranını yükseltiyorum çok rahat oluyor çok faydasını gördüm
Mtaha neslicanben bende aynı markayı kullanıyorum çok memnunum fakat fazla çalışsa oğluma zararı var mı tedirgin oluyorum.
Mtaha Bbmomy ben peteği de kapattım doğru mu yapıyorum bilmiyorum 🤷♀️ nem % kaç olmalı internette ki bilgilere güvenemiyorum maalesef tecrübeli annelerden yardım almak daha faydalı o yüzden bu kadar soruyorum 🙈
MeltemGokmenAllak Mtaha nem ayarı yapabiliyorsa cihazınız bence kapatmayın düşük bir nem ayarına sabitleyin kalsın biz öyle yapıyoruz petek açık olduğunda %50 neme sabitliyoruz biz
Sumeyraas Mtaha 40ile 60 arasında olması gerekiyor. Ev sıcaksa peteği kapatmak mantıklı. Kurutmaz odayı. Gece boyu endişe ediyorsanız akşam bir kaç saat çalıştırıp gece açmayın.
Bbmomy Mtaha biz adanadayız nemli bir havası var zaten kolay kolay düşmüyor 40 altına klima açılırsa düşüyor bitek fazlasıda zarar buharın ona da dikkat edin 💃🏻
neslicanben Mtaha hiç bir zararı olmaz. Ben akşamları 80 de felan açıyorum rahat uyusun diye. Hatta eğer hastalık durumu olursa cold mix damla damlatıyorum biraz suya rahatlatıyor
Mtaha Sumeyraas evet ev sıcak o yüzden kapatıyorum.. yatmadan bir kaç saat çalıştırırım o zaman daha mantıklı tedirgin olmam en azından.çok sağolun
Sumeyraas Mtaha rica ederim. Xiaominin ısı nem ölçerlerine de bakabilirsiniz. Ufacık birşey işinizi görür bence.