Canoglumm Kızlar mama hazırlarken suyu kaynatıyorum direk hazır suyla yapsam olur mu yada yapan var mı ?
Miniginannesi Canoglumm ben sicak su kaynayip termosa koyuyorum onceden kaynatip soguttum suyum oluyo kenarda mama yapacagim zaman karistiryorm beklemeden hemen hazir oluyor
OlgaArslan Canoglumm kaç aylık olduğuna bağlı kızım 17 aylık 3 aydır öyle yapıyorum. Yani evdeyken kaynamış soğutulmuş su kullanıyorum ama dışarda direk hazır su alıp yapıyorum. Eğer 12 ayından küçükse tavsiye etmem
Faras Canoglumm içme suyu kullanma. Plastikte beklediği icin iyi değil Çeşme suyunu kaynat kaynamış su kullanmalısın
Elele Canoglumm biberonla soğuk su dolu kaba koyup soğutuyorum ben kaynayan suyu sonra mama yapıyorum beş dk ya falan soğuyor en geç
Faras Canoglumm ben de önceden kaynatıp cam sürahide bekletiyorum. Her sabah kalan suyu döküp yeniden kaynatıyorum
2405 Canoglumm canım ben çaydanlıkla kaynatıp cam sürahiye koyuyorum 3 4 gün kullanabilirsin sonra döküp yenisini kaynatıyorum
Nesrinkrdnz Canoglumm benim ikizlerim var termosa sıcak yada soğuk koyup muhafaza ediyorum çaydanlıkta sabit soğumuş oluyor ve mama ısıtıcı kullanıyorum bi arkadaşım hediye etmişti Eminönü’nden almış
Zeynepguneykaya Hazır suyu kaynat dursun kenarda mama yapacağın zaman hafif ılıtıp verirsin ben öyle yapıyordum diğer türlü soğumasını bekleyene kadar çok ağlıyorlar 🤦🏻♀️
Farahzeynep Vallaha benim bebek acıkınca ortalığı yıktığı için suyu elimi yakmayacak dereyexe gelene kadar ısıtıp mama yapıyorum. Çok fazla çalkalamıyorum köpürmesin diye, bu zamana kadar sorun olmadı. Biberon yavaş akışlı olduğu için çok gaz problemi olmuyor
Itsybitsyspider Canoglumm Kışın suyu kaynatıp hafif ılıyınca temiz biberonlarıma kaç cc veriyorsam o kadar paylaştırıp biberonları peteğin üzerinde tutuyordum tam içime hazır sıcaklıkta oluyorlardı bölmeli mama kaplarınada su ölçüsüne uygun mamayı koyup özellikle gece bebeğimin uykusu bölünmeden hemen katıp çalkalayıp veriyordum... şimdi suyu kaynatıp cam bir sürahiya koyuyorum günlük o su bitiyor zaten kullanacağım zaman hafif ılıtıp veriyorum... kışın daha kolaydı🙄😁
Bulutkbr Canoglumm temiz bir çelik tencerede kaynatıp cam şişelere doldırıyorum mamayı yapacağım zaman küçük bir cezve aldım içinde ılıtıp veriyorum daha pratik yanımdada taşıyorum termos alana kadar böyle idare edicem
Gamzeonayaksoy Ben caydanlıkta hazır suyu 5 dk kaynattıktan sonra termosa koyuyorum. cok pratik oluyor
Canoglumm Bende kaynatıp kullanıyorum gün içinde çalıştığım için bazen denk geliyor hazırda olmuyor hazır suyla direk yapılıyor mu diye düşündüm yapanlar var diye duydum burdan öğreneyim çoğunluğu dedim tşkler herkese aynı şekilde devam edeyim bende kaynatıp sürahiye bırakıyorum o şekilde devam o zaman 😬🙋♀️