Elifinannesii_ Anneler kızımın kakası sarı renkli oluyordu aralarında yeşil kakalar da var. Niye oluyor ki acaba ? 2 gündür gaz sancımız vardı dün gece acile gitmiştik gaz sancısı var dediler. Çok ağladı yavrum . Gaz damlası filan kullandım. Bu yeşil kaka niye oluyor acaba bileniniz var mı ?
MKemalinAnnesi Elifinannesii_ benim bebeğimde 5 aylık yeşil kaka yapıyor bu aralar anne sütü alıyor sadece önceden turuncu sarı oluyordu nedenini bilemiyorum
Uzunkipriikk Elifinannesii_ bizimde öyleydi yeşil kaka bi süre sonra mukuslu yeşil kakaya dönüştü doktorumuz süt ürünlerine alerjisi olabilir dedi süt ürünlerini bi 20 gün 1 ay kullanma sonra kontrole gel dedi. Ama bana kalırsa kızım ön sütü fazla aldığı için oluyor bi kaç gün ön sütü sağıp öyle emzirmeyi deneycem eğer düzelmezse süt ürünlerini kullanmaycam bakalım İnşAllah geçer 😏
momma Elifinannesii_ biz sadece mamayla gidiyoruz kullandığı mamanın demir oranı yüksekmiş ondan yeşil dedi doktorumuz ama siz emziriyorsanız nedenini bilemedim 🙈
Pinkymoms Elifinannesii_ canım sadece anne sütü alan bebeklerde normal rengi sarı olur, eğer yeşil oluyorsa üşüttüğü anlamına geliyor
Kaganalis Elifinannesii_ ondeki sutu biraz sagip oyle emzirin. Ve protein agliklikli beslenip karbonhodrat ve sekeri tamamen kesin. Gecerse bilinki yanlis beslenme. Gecmezse tolerans olabilir baktirmak lazim.
RuzgarMommys Yiyip içtiklerinize dikkat edin bi süre Bebegin de ayaklari üşümesin karni üşümesin. Mukus da yine yediklerimizden olur Çök karbonhidrat ağırlıklı beslenirseniz yada cok abur cubur şekerli seyler tuketirseniz de olur