alinadmrdvn Anneler merhaba 28 günlük kızımı emzirdiğim zaman her emmeden sonra kusuyor gazını çıkarıyorum yatırmıyorum hemen omzumda tutuyorum migdesine oturmasını bekliyorum sütün ana gene de kusuyor bazen az bazen hepsini çıkarıyor neden olur acaba
Seahammer alinadmrdvn benim bebeğimde çok kusardı. İnternetten araştırdığım kadarıyla bebeklerin yemek borularının olgunlaşması 2 yaşa kadar sürebiliyormuş ve bu sebeple kusuyorlarmış. Bende hep reflü yatağı kullandım. Birde sütüm yetmiyor mama yapıyordum. Mamayı galiba biraz sıcak suyla hazırlıyormuşum. Sonra farkedip düzelttikten sonra neredeyse kusmuyor diyebilirim. Ama her kusması ağız dolusuyla oluyorsa dr görmeli bencede.
alinadmrdvn Arasasyaarya reflüyü bende okudum ama bilemedim kondurmadım heralde doktora gitmemizi gerektiren bir durum mu acil olarak ?
Veratuba Arasasyaarya bizim 8 aya yakın sürdü alerjisi olduğu için fışkırarak kusuyodu sadece reflüden olmuyo yani kusma 😅
Arasasyaarya alinadmrdvn bence bir gidin tabi çocuk doktoruna önce size diyet yaptırır alerjik mi diye yoksa reflu mu Ozaman kararlaştırılır