Medusafer Arslann 55 kiloyum benim çok az bir göbeğim kaldı onun içinde salı reformer pilatese başlıyorum çok etkili bir spor yaza kadar eski fit halime dönmem lazım
Teemo07 Arslann 10 ay oldu, 45 kiloyum ama minnoş bir göbeğim var. Özellikle adet zamanları baya Bi şişiyor.. Bu saatten sonra bende korse işe yaramayabilir ama siz deneyin..
esrefiMahlukatAnasi Arslann sezaryen olmadım ama bende de minnak bir göbek kaldı, azıcık su içsem bile hemen çıkıyor karnım. Ne yapacağım bilmiyorum. Mekik mi çekmek lazım acaba 😔
_Evlatcennetkokusu_ Mekik ile gidiyor bir de chloe ting youtube da var videoları 2 hafta ya uygun şekilde programları var onlar çok etkili oluyor
Kevsererdogms Bende 8 ay oldu sezeryan yapalı tabi göbeğim kaldı ve onu yok etmek için hareketlere başladım bı kaç mekik çektim sonrasında bı ağrı oluştu 2 gündür sol kasıgımda ağrı var sizce nedeni ne olabilir yaşayan oldumu hiç 😔
ilknur-3 Kevsererdogms bende baslıcam mekik cekmeye. Acaba zorladınız mı kendinizi. İlk zamanlar 5-10-15 seklinde baslıcam cok zorlamak istemiyorum sonucta İç dikişler var korkuyorum biraz