Cnsysl 10 günlük bebeğim var emzirme konusunda sıkıntı yasıyorum sütüm 20ml yada 30 ml geliyo bence doymuyor mama takviyeside yaptım ne yapcagımı sasırdım yetersiz hissediyorum mamaya full devam etmekte istemiyorum bunları yasayan varmı sütüm artar mı ?
Deletedmom_32 Cnsysl emdikçe artar bol su iç benimde öyleydi baştan düzenli yemek ye uykunu al güzelce ben bunlara dikkat ettim
miroos Cnsysl kuzum 10 gunluk bebegin midesi minnacik yeter ki niye mamaya alistiriyorsun bol bol emzir cogaliyor oyle doymadigini dusunuyorsan devamli agladikca.ver.gogsune
Kumruu Cnsysl doymadığını nasıl anladınız yenidoğan sürekli emmek ister çene kasları da gelişmediği için emme süresi uzar her istediğinde meme verirsen sütün artar ve bol bol su iç. Mama vermek istemiyorsan hiç başlama biberon meme reddi yapıyor
Cnsysl Kumruu eve geldiğimiz ilk gün idrar çıkışı olmadı 24 saat neredeyse hep emdi uyudu ondan dolayı yine doymuyodur diye korkum oldu benim
Ozlem2904 Cnsysl 4 5 bez alıyorsanız doyuyodur merak etmeyin daha küçücük zaten. Bol bol su için su çok güzel süt yapiyo anne sütü mamadan daha güzel besler
Kumruu Cnsysl hımm anladım canım ben de ilk üç gün öyle olmuştum susuz kaldığı için çişinde kan vardı sonradan düzeldi çok şükür
2melekannesi__ Cnsysl sağdığımız sütle bebeğin emdiği fark ediyor cc olarak bebek daha çok emer her zaman. Bez sayısı iyiyse günlük doyuyordur zaten şuan midesi küçücük bol su için ve fırsat buldukça uyuyun ve en önemlisi emzirin sürekli he bir de beyninize olumlu sinyaller verin sütüm yetiyor bebeğim doyuyor gibi🌸