Motattisemuittur Aysemete benim 3 aylık ve bence erken gibime geldi neden bu kadar çabuk veriyorsunuz ki
Irmakprensesinannesi Aysemete çok erken başlamayun daha bağırsakları gelişmedi biz doktorumuz demesiyle 4,5 aylikti takımlara başlattı şuan 6ay 20 günlük doktorunuza sorun
DerinTuana Biz dört bucuk aylıkken doktorumuzun soylemesiyle tadımlara baslamıstık.Üc cok erken henüz
Tatli06 DerinTuana bizim adimizda mavi tuana😌bende 4.5 aylikken tadimlara baslicam ama cok endiseliyim nasil basladiniz herhangi bir sıkıntı yasadinizmi acaba
Eysar Aysemete daha erken kuzu ya bizede eve dört ay bitisinde başlayın dedi sadce mama yediği için oda
Baran13 Aysemete çok erken daha midesini bozarsınız benimde 3 aylık öylesine sormuştum doktordan 5 aylık olunca 4 aylık için mamalara yavaş yavaş başlayabilirsin 1,2 kaşik diye soylemişti 🙂
SinyorinA Aysemete cok erken eger dr bu konuyla ilgili birsey demediyse ne aceleniz var ? Su dahi verilmesi önerilmezken
DerinTuana Tatli06 aaa adaşlar🙈Üc gün kuralı ile havuc kabak balkabagı tatlı patates brokolı elma armut muz verdim önce ama kızım sadece mama alıyordu sizyine doktorunuza danısırsınız🌸
Tazeanne00 Aysemete 3 aylık ta mı allah akısına nerden gelıyor bunlar aklınıza ya hıc mı arastirma yapmıyorsunuz ya
OncedenGurme Aysemete tabii ki erken. Doktorumuz 4 aylıkken başlatmak istedi, ben onda bile çok tedirgin oldum. Daha midesi, bağırsakları ne ki :(
Adamelis12 Aysemete çok sıkıntılı durumlarda en erken 4-4 buçuk aylıkken başlanır oda mama reddi kilo kaybı vs gibi durumlarda. Sakın böyle bir hata yapmayın ilerleyen zamanda çok üzülürsünüz daha bağırsak gelişimi tamamlanmadı anne sütü ya da mama dan başka hiç bir şey verilemez. ( sadece mama alıyorsa ek olarak su verilebilir) 🙏
ysmn234 Sağlıklı bir ek gıda süreci için ilk 6 ay anne sütü alınıp 180 gününü tamamlayınca ek gıdaya başlanması gerekiyor. Sadece mama ile beslenme, alerji ya da herhangi bir sağlık durumuna istinaden doktor tavsiyesi olmadığı sürece bu kadar erken başlamayın lütfen. Bağırsakları ve sindirim sistemi henüz uygun değil.
Kubralya1 Aysemete ben beş buçuk aylık dr önerisiyle basladm onda bile tam altı olana kadar gnde bir kaşık şeklinde yaptım 3 çok erken Dr soylemediyse kesinlikle baslamayn
DerinTuana Zehraasya masallah🧿Sadece mama aldıgı için doktorumun önerisiyle önce sebzelerden;havuc kabak,balkabagı,tatlı patates,brokolı,elma,armut,muz verdim.Bunları yaparken üc gün kuralı uyguladım🌸