Ozge02 Deneyimli anneler bebeğim 6 aylık E bebekten GERBER markalı veya HİPP markalı meyve vs. vermeyi uygun görüyor musunuz bebeğinize yedirir misiniz sağlık açısından iyi mi sizce ?
Mchcey Ozge02 bizde bu ay nasipse ek gıdaya geçicez herkesin kendi kararı ama ben onları p2k sağlıklı bulmuyorum evde kendin yapabilirsen daha iyi olur deneyimli değilim ama fikrimi söylemek istedim.
Sumeyraas Ozge02 irkile beraber meyveleri karıştırıp yapabilirsiniz. Ama dışarı çıkarken ani durumlarda yedirdim ben. 6 aylık değildi biraz daha büyüktü
Leyla0613 Ozge02 8 bucuk aylık oğlum normalde hiç yedirmem diyordum içime sinmiyordu. Takıp ettiğim gıda mühendisi gerber ürünlerinde kesınlıkle katkı maddesi olmadığını kendı cocuguna yedırdıgını söyledı bende bir kere dısarda zor durumda kalınca verdim. Yine sık tercih etmem ama en azından dışarı çıkınca bir alternatif ürünüm olmuş oldu
Tomi Ozge02 ben hepsini kullanıyorum. hero baby, gerber, hipp bir sakıncası yok. yurtdışında tavşan, tavuk, dana eti olan hazır gıdalar da var.
eceunverkanra Ozge02 İçeriğine bakıp veriyorum(ilave seker olanlar var onları tercih etmiyorum) hipp ve gerber veriyorum