sudereyhan402 Eşimin facesinde ( şifresini Bende biliyorum ) facede son gördüğü gönderilerde bir kaç açık cıplak kadın var dans eden felan var ama reklam bunlar. Normal mi bunların çıkması ya bilen varmı eşime daha öncede sormuştum onlar kendisi çıkıyor diyor
BarlasMomm sudereyhan402 internetten neye bakarsan o cikiyor. Benim esimin face bende de acik ben trendyoldan elbise baksam hemen elbise reklami cikiyor. Bebek bezi baksam o cikiyor. Bu zamana kadar hic kadin falan cikmadi reklaminda. Ama bilemedim tam
sudereyhan402 BarlasMomm tavrımı koysam mı aceba ya Gmail hesabımız bir nereye girse görüyorum uygunsuz birşey yakalamadım şimdiye kadar ama bi face olayı var işte
Deletedmom_41 BarlasMomm Aynen bir ara hediye arayisindaydim ertesi gun itibariyle cicek sepeti hep karsima cikti sosyal medya algoritmasi
sudereyhan402 kaymakliekmekkadayifi sinir ediyor bu reklamlar beni ya engellenmiyor da normal mi yani bide instagram öneri sayfası çıkıyo reklam
sudereyhan402 BarlasMomm teşekkür ediyorum instagram öneri sayfası reklamıymış biri biri de bigolive diyo ya ama resmen +18 reklamlar bana kızma kendiliğinden çıkıyo onlar inanmazsan al bak diyo bide
sudereyhan402 PortakalliKahve bende anlamadım ya azar bigolive ve instagram reklamları çıkıyor hep ama +18 hepsi de maşallah yani
sudereyhan402 Tuba ya aynı Gmaili kullanıyoruz azar bigolive bide instagram öneri sayfası çıkıyor hep ya normal değil mi yani 😞
mercanmeb sudereyhan402 valla ben eşimle sadece bir ürün hakkında konuşsam bile arkasında hemen reklam olarak karşıma çıkıyor. Google da bakınca nasıl çıkmasın 😃 Kocan bakmış Demekki seni kandırıyor
sudereyhan402 mercanmeb aynı Gmail adresini kullanıyoruz internette 7/24 nerelere girdi görüyorum ama arama geçmişini silse bile Bigolive reklamı neyse o çıkıyor hep bide azar reklamı bide instagram öneri sayfası çıkıyor ya
Tuba sudereyhan402 yani bilmiyorum bende mesela bir şey arattığım zaman hep ona dair reklamlar çıkıyor. Eşimde hep araba parçalarına falan bakıyor ondada o reklamlar çıkıyor🤷🏼♀️ Şüpheniz varsa telefondaki geçmişe bakın
PortakalliKahve sudereyhan402 anladım,benim bahsettiğim o şekilde değildi. Hikayeler kısmında sayfaların reklamlarında çıkabiliyor o tür şeyler ama uygulama reklamları diyosunuz, daha önce indirmiş olabilir mi ? İsterseniz o şekilde arayın