Elfelfuzn Merhaba kızlaaaarrr, Çamaşır makinesi alacağım en yakın zamanda fakat sizden öneri bekliyorum. Önceden vestel kullanıyordum bin pişmanım bundan dolayı tertemiz çıkan çamaşırların olduğu sağlam bir makine istiyorum. Siz ne önerirsiniz??
asiltonunmommysi Elfelfuzn beyaz eşya hangi marka olursa olsun şans işidir. Ben arçelik kullanıyorum memnunum
gocebebirbayan Elfelfuzn kayınvalidem Arçelik aldı. Sürekli arıza yaptı. Benim ki Bosch gitti Bosch aldı mis gibi kullanıyor. Annem de ben doğduğumda almış babamla Bosch ben liseye giderken değiştirdi eskimişti artık ve küçüktü. İkinciyi alalı yıllar oldu hala onu kullanıyor
Deletedmom0099 Elfelfuzn bosch serie 4 9 kg 1000 devir aldım 4 aydır kullanıyorum aşırı memnunum eski makinem arçelikti hiç memnun kalmadım ondan
Jellyboo Elfelfuzn Çamaşır ve kurutma makinam Bosch çok memnunum. Yazlıkta Arçelik var o da gayet iyi ama Bosch kadar değil tabi.
Deletedmom0099 Elfelfuzn 1200 çok buruşturuyor diye tavsiye etmedi satıcı, 1000 devir gayet yeterli bence
ZMK Elfelfuzn Arçelik Beko’nun neyini kullandıysak memnun kalmadık annemde bende elektrolüx de güzel beyaz eşyada onuda bir araştır derim
bikerem Elfelfuzn 14 yildir arcelik kullaniyorum,maşallah tik yok daha. Gorseniz mağazadan yeni cikmis gibi