11866380 Kızlar bu öksürük beni maffetti.bir türlü geçmek bilmiyor.denemediğim yol kalmadı. Ne yapsam artık bilmiyorum.ses tellerim çok kötü durumda.boğazım ağrıyor sesim çıkmıyor 😔 bu durumu yaşayan biri varsa yardımcı olabilir mi
Nesibe92 11866380 ben ve daha 10 aylik oglumda ayni durumda 😪Bisolnatur şurup öneririm bana bir tıkta olsa iyi geldi
Emir123ali 11866380 zencefil zerdeçal karabiber tarçın bal limon karıştır macun gibi yap 1 cay kaşığıyla çok iyi geli inşallah 🤲 rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲
Gzde07 11866380 bende yeni geçirdim öksürükten gece uyuyamıyordum, kozalak şurubu ve andız pekmezi önerdi arkadaşım gerçekten aşırı iyi geldi tavsiye ederim
11866380 Nesibe92 öksürük ilaçları kullanmamızı tavsiye etmiyorlarmış korona iken.size bunu doktor mu söyledi.banada ilk korona oldugumu bilmeden antibiyotik ve suyü atılan ilaçtan yazıldı.o daha çok arttırıyor diyep başka bir doktor sinecod yazdı daha kullanmadım.ölümcül sonuçlanabiliyormuş diye ama şu an kullanacağım
Nesibe92 11866380 Bitkiselmis bu kivami falan ayni bal gibi hemsire teyzem o önerdi ürün normal şuruplardan degil canim bitkisel macun gibi eczaciya bir sor istersen