gozdeku Güzel anneler bebeğim 7,5 aylık, bir dişi patladı biri de çıkmak üzere. Ama bu gün aniden ateşi yükseldi bi ağladı. Ateşi 38,5 gördü. İlk kez yükseldi böyle. Diş bu kadar ateş yapar mı?
Krdlnn-1 gozdeku evet yapıyor 1 hafta öncesine kadar bizde yaşadık aynı sorunu doktora gittik ama herhangi birşey yapmadılar üstünü zıbınlı bırakıp ateşinin düşmesini beklediler ateş 38 de ise fitil vermemi 38 in altındaysa 4 saat arayla calpol ve dolven vermemiz gerektiğini söylediler
Asl90 gozdeku benim oğlumda yaptı ama bir gün sürdü genelde diş bu kadar ateş yapmaz dikkatli olmak lazım belki enfeksiyon ile beraberdir. Boğazında da sorun olabilir. Bir günden fazla sürerse tahlil vermenizde fayda var
Sandall_ gozdeku soğuk kompres yapıyorsun hemsireyim ben annesi soğuk su ile kalın pamuk ile koltuk altlari ve baldrlara koyuyosun.. ibromun zero var surub ondan verebilirsin..eğer çok 39 bulursa acile git serum taksnlar bi
Krdlnn-1 Krdlnn-1 bu arada biz kan ve idrar tahlili verdik temiz çıktı doktorumuz 3 gün sürer bu dedi öyle de oldu 3 gün boyunca bir ateş halı vardı
gozdeku Krdlnn-1 ben de öyle yaptım, pedifen ile ılık duş aldırdım. Zıbınla gezdik az. İnce bi pijama ile şimdi. Hastanede görüyordum ateş yükselince zıbınla gezdiriyordu anneler. Ama işte bilemedim diş bu kadar mı yükseltir diye ondan post açtım.
gozdeku Asl90 dişinden huy kaptı baktırmıyor ağzına 🥲 idrar enfeksiyonu olduğunu da çok düşünmüyorum ama gece olunca insan daha da telaşlanıyor 😢
gozdeku Krdlnn-1 idrar enfeksiyonu bana yok gibi geldi 🙈 halsizlik böyle hasta hali de yok. O bi anda ağlayıp ateş yükselince elimiz ayağımız dolaşıverdi 😢
Krdlnn-1 gozdeku gayet güzel yapmışız Doktorlar da aynı şeyi söylüyor zaten normal şartlarda yapıyor inanın ama yinede içinizi rahat ettirin doktora götürme şansınız varsa kan idrar baksınlar enfeksiyon yoksa zaten kesinlikle dişinden bende olabilicegini düşünmezdim ama bire bir yaşayınca öğreniyor insan
Krdlnn-1 gozdeku ağladıkça daha da çok yükseliyor zaten bizde öyle olduk eşimle ne yapsak biledik fitil verdim hemen düşmedi gece 3 de doktora gittik o korkuyla ama sonraki geceler ilaç fitil sorunu hallettik
gozdeku Krdlnn-1 doğru valla 👍🏻 Dediğiniz gibi yarına geçmezse gidelim. Eşim gelinceye kadar değerlendirecem. Aylar önce birazcık ateşi yükselince gittik ertesi gün covid çıktık insan neye yoracağını şaşırıyor 😅
Krdlnn-1 gozdeku rica ederim 😇🥰 ben hastanede bile bacakları üşüdü diye pijama giydirdim üstüne de kundak örttüm çünkü oğlumun ateş kafasında koltuklar altlarında vardı biraz yani evinizin ısısı iyiyse ince bir kundak yeterli bence zaten kontrol edersiniz normalde dönerse üşüdüyse ona göre ortersiniz