Sibelll 55 günlük oğlum burnu çok tıkalı.Bugünde pazar Deniz suyu fln iyi geliyormuş ama yarın alabilirim artık.Doğal evde ne yapabilirim?
YamacDemirinAnnesii Sibelll En iyi çözüm serum fizyolojik canım, onun dışında duş aldır yüzünü yıkarken burnunu yukarıdan aşağıya çek içindekiler aksın ☺️
AliyeAsel Sibelll canım bende xclear burun damlası kullanıyorum ama burda okudum soğan iyi diye koydum Allaha şükür on gündür tıkanma falan yok
Zeynebinannesi Bende serum fizyolojik sıkıyorum. 2 cc kadar. Sıktıgım gerı gelmıyor, burnuda Acılmadı.. nerde yanlıs yapıyorum scaba 🤷♀️
bprensimmm canım ben neler yaprim olmuyo bi türlü hep tikali smdi evde yapacağın en güzeli sütünü çay kaşığına sağ burnuna koy yumuşatır iyi geliyi otribebenin aspirotorunu al yarin bide deniz suyu serum ya da fizyolojik serum her saat başı sık burnuna temizle aspirotorle sıcak düş aldır yumuşar şifa olsun ınsalh yavruya
bprensimmm bprensimmm evinde saf temiz tereyağ varsa minik minik burnuna ucuna köy o da cok iyi geliyo
ZeynepDuru AliyeAsel benimde kızımın burnu 5 gündür tıkalı soğanı nasıl koyuyorsunuz acaba kısaca yazarsanız çok mutlu olurum bende denemek isterim
AliyeAsel ZeynepDuru canım kabuğunu soydum yarım bi şekilde bas ucuna koydum sabaha kadar kaldi biraz kokuyor ama cok iyi oluyor canim