Tugraninannesi Limitim 3000 TL robot süpürge almak istiyorum bu fiyata hangisini önerirsiniz aklımda xiaomi mi mop essential var kullanan var mı ne önerirsiniz
Zehraalparslan Tugraninannesi mop pro kullaniyorum mi marka gayet guzel memnunum hele ki bebekli evlerde kurtsici oluyor
Saafie Tugraninannesi Ben aldım ,Bugün elime ulaştı tam anlamıyla kullanamadim yarın deneyip yorumumu yazarım ☺️
Gari_de_Gari_45 Tugraninannesi xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum.çok memnunum çocuklu Her evde olmalı bence
Tugraninannesi Zehraalparslan mop pro lar bir tık pahalı benim bütçeme göre ama benim dediğim model nasıl daha önce duydunuz mu çevrenizde kullanan var mı
Tugraninannesi Denizefege ilk defa duydum bu markanın bu modelini bütçeme de uyuyor özelliklerinden biraz bahseder misiniz mesela siz evde yokken uzaktan çalıştırabiliyor musunuz ve haritalandırma özelliği var mı yani git sadece mutfağı süpür sonra da yuvaya gir gibi
Denizefege Tugraninannesi evde yokken uzaktan çalıştırıyorum haritalama var ama ben açıyorum bütün evi geziyor sırayla süpürüyor telefona uygulama indirdim takip edebiliyorum
Miniminnak22 Ben şuan alıyo olsam daha önceden bildiğimiz bi marka tercih ederdim. Fakir Beko gibi mesela. En azından garanti, tamir konusunda daha güvenilir geliyo bana
theAna Tugraninannesi ben de memnunum güzel süpürüyor. xiaominin ürünleri kaliteli oluyor bi sıkıntı yaşamadım