Rueemeysa _mommm normaldir diye düşünüyorum emerken terler bebekler seninde vucüt ısınla terliyordur diye biliyorum benim bebişte öyle oluyor terliyor ama sürekli değil emzirirken ben üstüne battaniye veya yelek almıyorum
Rueemeysa Aycanmbenim kullanıyoruz gaz damlası ama bilemedim biraz önce evde gezerek emzirdim hiç sesi çıkmadı sağı solu seyrederek emdi
Aycanmbenim Rueemeysa gaz damlası kullanman gaz sorununu çözeceğin anlamına gelse keşke ama öyle olmuyor malesef. Evet gezerek veya beyaz gürültüyle sakinleştirip emzirebilirsin. Allah kolaylık versin
Neslihan-55 Rueemeysa arkadaşım o zaman bol bol oku okut bay bayan okusun millete bişey demeye gelmiyor sağlık ocağına gitmiştik aşı için bir bayan arkadaş ay ben bebek görmeye dayanamam dedi git geldi sevdi çocuğum sabaha sabah ne uyudu ne durdu sürekli ağla ağla artık acile götürecektik babası ben okuduk çocuk rahatladı uyudu gözlerimizden nasıl yaşlar geldi sanki birisi dövdü ağladık
Hsrtgndz Rueemeysa YouTube da gaz masajı videoları var kuzum onlara bak emzirmeden önce masaj yap emzirdikten sonrada pi pıt gaz çıkar öyle bırak yoksa bizimde hep öyleydi ben meme reddi falan sanmıştım ama gazdan dolayı imis
Rueemeysa Hsrtgndz Yapıyorum gaz masajı kimyon çayı içiyorum kendim hergün gece sorunsuz uyuyor gündüz uyanınca başlıyor bu saatlere kadar
WHITECLOUD Rueemeysa gaz sancısı gibi geldi ya da duş almışsanız yıkamılsanız o anlık öyle olabili yediğiniz bir sey ya da spor yapıyorsanız laktik asit sütün tadını değiştirmiştir
birprensesinannesiiii Burnu tıkalı olabilir ağızdan nefes almak için çekiliyor olabilir, veyahut süt alerjisi olabilir böyle süt alerjisi durumunda bebek emdikçe ağrısı olurmuş ondan da memeden çekiliyor olabilir takip edin isterseniz eğer gaz vs hiç bir sorun yoksa
1lina1anne Rueemeysa merhaba dil bagi olabilirmi baktirsinizmi varsa emmesinde sikinti yaratir canida aciyabilir