Meraba kızlar daha öncede buraya yazmıstım kızımın nöbetleritle ilgili öncekle şöyle kızım 9. Ay asısından hemen sonra aynı gun ateslı havale gecırdı daha sonra 20 gun gectı soguk havale gecırdı ve 1 ay sonra tekrar soguk havele gecırdı en son gecırdıgı soguk havaleyı vıdeoya aldık bu zaman zarfında 3 tane nörolojı doktoruna goturdum kızımı eeg cektırdim temiz cıktı yınede kızıma ılac baslandı vıdeoyu ızleyen doktorlar epılepsı oldugunu söyledıler aılemıze epılepsı hastası da var soguk havale gecıren akrabalarımızda var yalnız aklıma takılan bırsey var kızımın gelısımı gayet normal zamanda algıları acık hareketlı bır bebek ne bir göz dalması var ne bır kol bacak tıtremesı cok tuaftırki kızım nöbet gecırmeden 5 dakıka once aglamaya baslıyor durup dururken hatta ben o sırada ambulansı arıyorum anlıyorum yanı ne bıleyım tabıkı doktorlar daha ıyı bılır ama annelık hıssıyatımıdır bılmıyorum sankı kızım epılepsı degıl gıbı hıssedıyorum dedıgım gıbı nobetlerı bır anda olmuyor asla once bebek aglıyor daha sonra kendını salıyor ve nöbet başlıyor basına hiç böyle bırsey gelen ve iyilesen oldumuu 😔😔