Efeninannesi10 Kızlar bebeğimde akşam baslayan bir meme reddi oldu birşekilde tutturup zar zor emzirdim ama şuan kesinlikle istemiyor mama kullanmıyoruz almaya gitcek kimsede yok yanımda gece uyanıyor emmek için ne vere bilirim yerine 8 aylık bu arada
SeSa24 Efeninannesi10 sıcak suyun altında bebeğiniz ve siz tamamen çıplakken temas kurup emzirmeyi deneyin birkaç gün . Meme reddini bu şekilde aşmıştık biz
Lulemom Efeninannesi10 aç değildir belki. Öyle hemen meme reddi diye kapılma. Bazen oluyor öyle. Bebeğim 6 aylık. Geçenlerde gündüz 10 saat emmedi. Aç aç durdu. Keyfide gayet yerindeydi. Doktor bırak illaki emer dedi. Sonra kendiliğinden emdi.
Suleasya Efeninannesi10 yatmadan önce gece muhallebisi falan yapıp vermis olsanız sabaha kadar onunla kalabilirdi aslında ama gece uyanınca ne verilir bilmiyorum
Sare35_ SeSa24 bebeğim 8 aylık ek gıda dönemine geçtiğimizde beri meme sadece onun için ağız tiryakisi gibi bir şey oldu 1-2 dokundurup geri çekiyor ya da oyun yapıyor emme fazla yok yani anlayacaginiz sütüm var ama az 6 aylık olana kadar çok süperdi sütüm de bebeğimin emmeside bu ek gıda beni bitirdi 😆
Efeninannesi10 Lulemom daha öncede yaşamıştım meme reddini aynısını yapıyor gene ama inşallah sizin dediğiniz gibidri