Arendenizinannesi Merhaba arkadaslar 5 bucuk aylık bebek neler yapabilir. Neler yapıyor bebeklerınız. Her bebegın gelısımı farklıdır biliyorum fakat yine de yol gösterici olur benım ıcın
ATC Arendenizinannesi benim 2.bebeğim şuan yan dönüyor ama tam dönemiyor seslenince bakıyor sevince gülüyo sesli gülmeye de başladı bi kaç gündür elinde kısa süreli hafif oyuncaklar tutuyor kafasını tutabiliyor aklıma gelen bunlar sizinki neler yapıyor oturuyor ama yan devriliyor hep 😂
saresmami Arendenizinannesi https://www.cocukludunya.com/uzman-yazilari/ay-ay-bebek-aktiviteleri.html ben burdan okuyup yapiyorum. Cokta dogru cikiyor. En azindan bilgileniyorum canim ☺️
minikcivcivinannesi Arendenizinannesi destekli otuyor, sesler çıkarıyor , yüz üstü durmaktan pek hoşlanmıyor bizim ki
Arendenizinannesi ATC bebegım donuyor seslenince yuzume bakıyor oturuyor meme isteyince aglayıp mem dıyor. Arada nadır de olsa agu dıyor. Oyuncaklarıyla oyun oynuyor. Herseyı agzına goturuyor. Sesli gülüyor. Yabancı ortamı gordugunde aglıyor. Bu sekılde
Arendenizinannesi saresmami canım baktım daa taklit için erken degıl mı oyle yazmıs ama bebegı taklıt yapabilen var mı acaba bu ayda
ATC Arendenizinannesi mem demesi için biraz erken bence sesler çıkarıyor o yüzden mem anlıyo olabilirsiniz normal şuan bebeğiniz için herşey içiniz rahat olsun 😍
Guzelgunlergelecek Dönüyor sesler çıkarıyor, mama sandalyesine önüne bişey koyuyoruz almaya calısıyor alıyor
saresmami Arendenizinannesi benim ki ediyor. Agzimi actigimda oda aciyor. Onun cikardigi ses tonuyla bende ayni sekilde ona aynisini yapiyorum. Ben bitirince oda bidaha yapiyor 🤣 tabikide herseyi taklit edemez suan. Tek tük farkina vardiklarini yapiyor
Arendenizinannesi saresmami benımkı cıglık attıgında bende aynı sesı cıkarıyorum onun devamını getiriyor ama hareketleri yapmıyor
saresmami Arendenizinannesi olsun devam bagirmasi bile taklit sayilir bence ☺️ Daha cok karsisina gecip bazi mimikleri üst üste yapip bazi kolay ses tonlarininda cikartirsaniz gördükce duydukca taklit etcektir mutlaka
Arendenizinannesi saresmami deneyeceğim muhakkak. Bır de dıkkatımı cekıyo bebegım bu aralar gogsumun ucunu tutup agzına goturuyor sizde de aynı seyi yapıyor mu bebegınız emzırıyorsanız☺️
Ceylan_02 Kahkaha atiyor çigliklar patlatiyor cok ses cikariyor dönüyor yabanci gorunce agliyor beni gorunce cok mutlu oluyor arkamdan ağlıyor sürekli beni istiyor sürekli ayakta dolaştirmamizi istiyor cok hoşuna gidiyor
saresmami Arendenizinannesi benim kizim daha 4 ay 19 günlük ama 1-2 haftadir artik oyun yapiyor memede 😅 kafasini baska yöne cevirip sonra tekrar memeye geliyor. Yani artik memenin orda oldugunu biliyor kafasini cevirip tekrar devam emiyor. Elleriyle skiyor tutuyor vuruyor. Ama henüz daha cekme isirma yok 😃
Ceylan_02 Arendenizinannesi evet cnm surekli onunla ilgilenmemizi istiyor bizde kucagimiza alıp evin icinde dolaniyoruz arada abisini kovaliyoruz ce eee oynuyoruz cok hosuna gidiyor
Arendenizinannesi ATC yok net olarak mem dıyor ozellıkle memeye yönelip ağladıgında mem kelimesi net cıkıyor😍
Arendenizinannesi saresmami bebegımde memedeyken memeyi bırakıp etrafı izleyip donuyor sureklı oyun yapıyor cıdden ☺️
Beklenenhuzur 4 ay 24 günlük ayakta 2 3 sn fln durabiliyor. Koştukta Minderi yaslayınca da 10 15sn duruyor dizleri üstünde. Sizce çok mu erken bir zararı olur mu ayağına basmasının
Arendenizinannesi Beklenenhuzur valla benım bebegımde durmaya calısıyordu ayakta doktorum hep sunu der sız zorlamayın yeter bebek kendısı istiyorsa yapsın.
saresmami Arendenizinannesi aynen aynen benimkide öyle 🤣 cok tatli oluyor 🤣 en sevdigim aktivite zaten bebegim emerken onu izlemek ☺️👼