Deletedmom_11 Oğlum 2 aylıkk.. burçlar bebeklern huyunu etkilermi. 10 dakıka uyuyp uyanıyor hem gece hem gündüz. Bugün bi postta bi arkadaş yazmış burcuyla alakalı olabilir diye. Yay Burcu bizmki .21 aralık. böyle bişy olablirmiii ? 🤷🏻♀️🙂
Mine1111 Deletedmom_11 aynı gün doğmuşuz bende 21 aralıkda doğurdum ve benim oğlumda yay aynı senin bebeğin gibi uyku düzeni 😑
Deletedmom_11 Mine1111 acaba etkiliyor olablrmi 🤦🏻♀️ yatağa koydugm gibi uyanıyor. Bide akşam 7 de başlıyo ağlaya ağlaya gece 12 de ancak dalıyor uykuya
nidas_mom Deletedmom_11 Başak burcu olacakken 1ay erken doğduğu için benim gibi Aslan burcu oldu kızım. Babası kısa Bi süre Üzüldü tabi bu duruma Bi içerledi falan ama eli mahkum alıştı napsın garibim 😂
Yesillerdeneda nidas_mom babası neden üzüldü Aslan Burcu güzeldir benim de burcum 🤣 benim bebeğim de Aslan olacakken gelmek bilmedi başağın ilk günü doğdu, başaklar çok takıntılı diye okumuştum,yeğenim de başak ,annesi Allah kolaylık versin sana diyor 😁
Bezelyeveannesi Deletedmom_11 benim oglum boga valla dogdugundan beri uykusu zor o burcla degil bebekle alakali
AbrhamH Nediyebilirimki bizde de eşim basak ben yay oğlum kova 😄 yayla basak pek anlasamaz da kovayla ikisi de anlasiyo
Zeynebinannes Deletedmom_11 🦁 burcu kızım 😀 ben burçların özelliklerini taşıdıklarını düşünüyorum araştırırım da belkide olabilir yani ☺️