Glcncan Iyi bir cocuk doktoru ariyorum.yonlendirmeler yapsın cocugumun konağını gorup annesi şöyle temizle desin en azından.internet doktoru oldum resmen😑cevaplayan herkese tesekkürler.
Birceninannesi Glcncan mustafa çağlar yörgüç. Kendi kliniğini açtı yakın zamanda. Kızımın tırnaklarına, kulak arkadına kadar bakar kontrol eder. Biz sormadan her şeyi anlatır. Ay ay hangi oyuncakla oynayıp hangi etkinliği yapacağımıza kadar söyler
PelinByrktr Birceninannesi Ya gerçekten yaptırdığıma pişman oldum, gitmek istediğim hiçbir doktorda geçerli değil ona vereceğim parayı muayene ücretine versem olurdu😃 Ama böyle olacağını bilemedik tabii
Birceninannesi PelinByrktr evet öyle bi sorun var malesef🙈 kızıma da tss yaptrmıştık bu ay bitti. Doktorumuzda klinik açtığı için bu sene yeniletmiycez. İçinize sinen bi doktor bulursunuz inşallah🌸
PelinByrktr Birceninannesi Umarım bulurum🙂 Bulmam gereken o kadar çok şey var ki kafamda dönüp duran. Doktor, psikolog, oyun grubu, kreş… 😃 doktorumuzdan memnunum aslında, şuan önceliğim 12+ oyun grubu
Birceninannesi PelinByrktr ben de oyun grubu arayışındayım🙈 az önce onunla ilgili konuşuyorduk başka bi postta. Grande oyun sokağı +12 kabul ediyor. Muzipokids +15 kabul ediyor. Diğerleri genelde +18 ama araştırmak lazım tabi zor işler kolaylıklar diliyorum size😊