Gokce122 Kızlar kemik ilikli suyu nasıl vereceğim bebeğime 8 aylık olmak üzere çorbayı yaptıktan sonramı katacağım üstüne yardımcı olurmusunuz ? 🙊 birde kıyma yı katmak istiyorum onu nasıl vereceğim 1 bardak suda haşlayarak mııı?
Goncikim Gokce122 canım kendinize nasıl yapıyorsan onada öyle yapacaksın..mesela tarhana çorbası ilikli kemik suyunu kaynadıktan sonra üzerine tarhanayı katacaksın..kıymalı çorbalarda da zeytinyağında kıymayı öldürüp üzerine çorba yapacan🥰sadece salça katma baharat ve tuz katmayacaksın
musmustlu Gokce122 tatlım 8 aylık için erken değil mi öyle şeyler ? Yani ben veremedim tabi annesi sensin sen daha iyi bilirsin. Ama deneyerek ver öyle gıdalar yağlı olduğu için hazmı zor olur ve kabız yapabilir. Dikkatli vermen lazım
Tubade Gokce122 kıymayı ilk kavurup yapmalısınız. ilik suyuda güvendiğiniz markadan alın yani jöle kıvamında olmalı, 1 yemek kaşığı koysanız yeterli Onuda ben herhün vermiyorum mesela
Yagizmomss musmustlu kemik suyu 6.aydan itibaren verilebiliyor doktora sormuştum ben koyuyorum çorbalarına kıymaya 7.ayda başlıycaz
Sedefe musmustlu oğlum 8 aylık kıyma vs herşeyi veriyorum canım hatta 2 hafta sonra balığa Geçicez doktor uygun gördükçe veriliyor birde her doktor farklı söylüyor aslında biri kıymayı 8de ver diyor biri 9 10 da
musmustlu Yagizmomss bebekten bebeğe değişir eğer kabızlık yoksa doktor da uygun gördüyse size kalmış bir şey
Gokce122 Sedefe kesinlikle size katılıyorum doktorlar aaasla uyuşmuyor ki . Biz balığa bile geçtik doktorumuz tavsiyesi ile 😅
Badiskom İlikli kemik suyu hazır olan verilebilir mi bebeklere? Yani içinde tuz vs hiçbi şey yok migrostan almıştım fide marka. Kullanan var mı?
Gokce122 Badiskom bende gurvitanınkini aldım internetten çok övüldüğü için . Arkadaşımda migrostan almıştı sorun olmaz diye düşünüyorum