pogacayanakli_aylamm Nazli2819 maflor damla alin eczaneden direk kesiyor ishali 1 yaşındaki kizima 6 damla vermistim ben. Doktor onerisiyle
Nazli2819 pogacayanakli_aylamm doktor ishal için şurup falan verdi birde doktor önerisiyle kullandım diyorsunuz nasıl verebilirim ki o zaman kızının ateşi var mıydı ishal olduğunda? Korkuyorum birde geçmezse diye
pogacayanakli_aylamm Nazli2819 yenidogan bebeklerde bile kullaniliyor. Bagirsak duzenleyici olarak. Atesi varfi covit geciriyordu. Ben dokturma sadece ishali var dedim o da bunu onerdi. Pahali bir damla ama
Nazli2819 pogacayanakli_aylamm kovid yok negatif çıktı sonuç ishal ateş var sadece damlayı sorucam bi eczaneye teşekkür ederim 😇
pogacayanakli_aylamm Nazli2819 evde tatif istiyosanizda. Taze ayva yaprağını kaynayan suya atip 1 2 dakka kaynatin. Altini kapatip süzüp icin. Bebeginiz ek gida yiyorsa yigurda nisasta karistiril yedirin. Ayva yapragifa olabilir.
Oslem33 Nazli2819 bi sıkıntı hastalık varsa tanı koymak için sanırım tam bilmiyorum canım,ishali kesince ne sıkıntı var vücutta bilemeyiz dye galiba
Nazli2819 Oslem33 hastaneye gittim ilaç da verdi doktor ben evde ne yiyerek geçirebilirim ishali onu sordum
Sedefcelebi akşamları yenen muz ishali keser gündüz yemeyin faydası olmaz yoksa ishal için diğer günler de ise sabah ve öğle saatlerinde yiyiniz normal günlerde yani iyileştikten sonra geçmiş olsun😊