ElifEcrinnn Bebeğim 4 ay 11 günlük oldu bazen gece 5-6 saat aralıksız uyuduğu oluyor, emzirmek için uyandırmalı mıyım?
Sevgipitircigi33 ElifEcrinnn hayır uyandırma acıksa zaten kendisi uyanır karnı güzel doyan bebek uzun süreli uyur
Lulemom ElifEcrinnn bizim doktor 5 saati geçirme demişti. Alarm kuruyordum. Sonra doktor değiştirdim. Oda 3 aydan sonra isterse sabaha kadar uyusun ellenmez dedi. Sonra alışır hep uyanır dedi. 5 ay alarm kurdum hep 😄 artık kurmuyorum. Ama bebeğim 5. Saatinde uyanıyor 🤣 6 aylık şuan
ElifEcrinnn Lulemom Zubidubi 2209 Sevgipitircigi33 Teşekkür ederim Benim de kafama takılıyordu acaba aç mıdır diye☺
2209 ElifEcrinnn bence elleme rahat uyur gazıda olmaz. Zaten acikinca aglamadan once mirildaniyorlar o ara emzirdinmi tamamdir :) aglamamisda olur rahat edersiniz
ElifEcrinnn thecamellia Nscaslan34 Melisammmmmm Seatib Zubidubi Prensesannisi Sevgipitircigi33 Teşekkür ederim hepinize içim rahat eder artık uyuduğunda.☺
Prensesannisi ElifEcrinnn uyandırma canım nasıl alışırsa öyle gidiyor tabi kilosu iyise ve gündüz güzel besleniyorsa
Melisammmmmm ElifEcrinnn kesinlikle uyandırma bu sefer aç olmasa bile kalkıyor aynı saatte zaten aç olsa emin ol uyumuyor ayı büyük çünkü bebişinin
thecamellia ElifEcrinnn benim bebeğimde 4 aylık bir aylıktan sonra doktorum demişti gündüz 4 gece 6 saat uyuyabilir uyuyan çocuğu başına gidipte uyandırma diye ilk başlarda sarılık olmasın diye uyandırıyoduk ama sonra uyandırmadım hiç şuanda hiç uyumuyor 2 saat anca 😂
SEDANURRRR ElifEcrinnn benim kız 4 ay 10 günlük bi kere uyandırdım asla uyumadı pişman oldum şimdi kendi ne zaman uyanırsa o zaman yediriyorum zaten acıkınca uyanırlar