Beyazzambak Minikinmomu canım mamayı alsanda o mamayı içmez :) bizdede aynısı oldu ve mamayı kanul etmiyor sevmiyor tadını , içine pek ek kpymama rağmen
Beyazzambak Minikinmomu öyle dahi içmedi , bende anne sütünün bir damlası dahi daha değerlidir deyip mamayı vermekte zorlamadım
Beyazzambak Aselmiraam bende bebeğimin vucudunda kırmızı sivilceler vardı aksine kakayı zor yapm bir bebeğim var . Mukustan değil bebek eğer hep sancılı ise , kızarıklık varsa gazı çoksa..
Beyazzambak Ebruliates aaa olur mu benim testte çıktı hemde, yumurtaya alerjimiz yoomuş ama süt ve süt ürünlerine varmış ve kızım 2 aylık prematüre
Terazianne06 Irmakprensesinannesi öyle mi diyorsunuz. Teşekkür ederim biraz rahatladım bunu duyunca 🙏
Irmakprensesinannesi Terazianne06 qma ilk başta meme verin sonra mama vern direk sadece mama yi direk vermeyin emzirin once🙏🙏
Terazianne06 Minikinmomu doktor az kilo almış olmasına rağmen mama takviye demedi bize açıkçası . Sütümün yeterli olduğunu söyledim sütüm var yani bebeğimi güzelce doyuracak kadar
Pnr-bks Irmakprensesinannesi benim bebeğim prematüre olarak doğdu iki ay hastanede kaldı hastanedeyken güzel kilo alıyordu iki hafta olucan nerdeyse eve getirdim sütüm iyi geliyo sürekli emziriyorum ama bebeğim kilo almiyo aksine kilo vermeye başladı bunun nedeni ne olabilir acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim