Dilara5555 Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar oğlum 18 aylık ve tek tük kelimeleri var ben söyleyince arada tekrarlıyor bu sorunu nasıl çözebilirim kitap yada etkinlikler öneriniz varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Adakus1 Dilara5555 konuşma geriliği degilki bu. Kızımda 18 aya kadar 10 15 kelimesi vardı 18 ayda patladı konuşması.
Melek0720 Dilara5555 ilk başta televizyon ve telefonlardan uzak tutun. Ve kitap okuyun sürekli konuşşun aktivelere katılın oyun gruplarına üye olun ve insanlarla iletişim kurmanızı sağlayın.
rua_da_senhora_das_verdades Şarki söyleyebilirsiniz. Yaptığınız her işi sesli anlatarak yapabilirsiniz.
Dilara5555 Melek0720 kreşe göndermeye başladım yarım gün o yüzden sürekli bişey söylüyorum inşallah faydalı olur
Melek0720 Dilara5555 benim oğlum çok şükür kendini ifade edebiliyor konusuyo şükür. Cocuk güven duygusunu ne kadar çok hissederse o kadar azimli olur her konuda.
Melek0720 Dilara5555 hadi inşallah biraz zamana ihtiyacınız var sabırlı olun. Ve sürekli sorun bugün naptiniz vs diye gününü öğrenmeye çalışın kısacası iletişim kurmaya çalışın