Azra_Mina Bebeklerin yattıklari odalarin sicakligi nem orani ne olmali arastirdigimda 20 derece olmali diyor ama üşümez mi hem eskiden insanlar nasil yapiyorlardı kafam çok karışti ya bi el atın güzel annişler siz neler yapiyorsunuz??🤔🤔
[silindi] Azra_Mina ne 20 si canım 23-24 derece olmalı ben kışın 25 i geçirmiyodum yükselirse kapı cam açıp bebek baska odadayken havalandırıyodum gün içinde nemde 45 - 55 arası falan oluyodu 50 yi geçmemeli diyolar yani yazın zaten hava bizim evde suan bebegın odasında 25 derece bazen 26 askılı zıbın altında şort var ayağında çorap bu şekilde yatırıyorum
Meryemmtemev Azra_Mina canım şu an ben antalyadayım gece gündüz klima calışıyor 27 derece evin içide ortalama 24 25 derece gece gndz tek zıbınla duruyoruz gece üstüne müslin örtüyorum corap filan gudirmiyorum sadece duştan snra gudiriyorum 1 2 saat snra cıkartıyorum vücud ısısı düzelince
Tuba Azra_Mina benim de ebem 18-20 derece olmalı dediydi ama ben oğlum nasıl rahat ediyorsa öyle yaptım😄 mayıs ayına kadar evde kalorifer yanıyordu hala😂
Azra_Mina [silindi] her sitede farkli bisey yaziyor buda kafami karistirdi bebegim 2aylik nasil yapmaliyim doktorumuz kendnden bi kat faz giydir dedi ama bu derce olayindam bahsetmedi kafam karisti siz nasil yapmistiniz bebeginiz kac aylik🤔🤔
Azra_Mina Meryemmtemev küçuk diye korkuyorum ama yeni hastalik atlattik tekrar üşütücek diyede korkuyorum kafamda deli sorular anlicagin😓😓
Azra_Mina [silindi] okuyorum tesekkur ederim ben sadece ay olarak bebeklerin giyimlerininde degisiklik oldugu icin sizin bebegeniz kac aylik diye sordum tesekkurler
[silindi] Azra_Mina 4 aylık ama ben yeni doğdugundan beri bu sekilde yapıyorum benımkı 27 subatta dogmustu ozaman giydiriyodum mecbur ama oda ısısı hep en fazla 24 dü 25 olunca kapı açıyodum