Melocugum Merhaba🌸 7.5 aylık bebeğim var, tekrar gebelik istiyorum beraber büyümeleri açısından😅 Benim gibi düşünen var mı? Veya aksini iddia ediyorsanız gerekçesiyle belirtir misiniz🙏🏻❤️
Kadifemsii Melocugum senin gibi düşünüyorum 😬 emziriyorum diye o dönem yapmamıştım . Sonra kızım yaşını doldurunca gebe olduğunu öğrendim . Emmesi azalmıştı bu beni teşvik etti
SeninAnnenBirMelektiYavrm Melocugum çok iyi yapiyorsunuz ben çok pişmanım 4 sene bekledim gerci maddi durumlardan dolayı da yapamadık ☺️
Betlcelik Melocugum 3 buçuk yaşında abla oldu kızım 2 buçuk aylık şuanda oğlum arada hep emiyor buda kucağında diye mizmizlaniyor birde üstüne gazlı bebek olunca kızımı ihmal ediyorum belkide bana öyle geliyor ama en azından kendi kendine oyalanmali byada onunla oyun oynayan biri olmalı gün içinde
Latiko Melocugum tabi başta biraz zorlanırsınız ama büyüdüklerinde de sefasını sürersiniz artık arkadaş olurlar birbirlerine 😊 benimkilerin arası 4 yaş kızım ne zaman büyüyecek oyun oynamak için sabırsızlanıyorum diyo sürekli 🥲
Birranneee34 Melocugum 7 ay da çok erken misss… 18 aylık bebeeemm . 2 yaşından sonra inşallah düşünüyorum. Cevremdekiler hep tek çocukta kalmış buda beni cezb ediyor bende mi tekde kalsam diye. Kızımın oyun arkadaşı yok. Milletin çocuğuna yalvarsam getirr oynasınlar diye ya zaman denk gelmiyor yada getirmek istemiyor. Sırf bu yüzden 2.yi istiyorum bir birlerine arkadaş olsunlar diye .