Azraam Bayanlar 4 aylık bebeğim var 3 hafta olacak adet olmuştum 4.5 gün önce preZervatif patlamış fark etmedim buhünde bir kaç damla kanama geldi adet günüme 1 hafta var adetmişim bebekmi tutmuştur yaw kafayı yicem
Azraam Azraam diğer bebektede adet olmuştum 15 gün sonra tekrar bir iki damla kan geldi hamile olduğumu öğrendim
Evrim1906 Azraam oğlum da adetime 1 hafta kala az biraz kanamam olmuştu yerleşme kanamasiymis senin de öyle olabilir şimdi tekrardan hamileyim ve bunda öyle bişey yaşamadım
Azraam Okuroya başına gelem oldumu merak ettim kan 3.4 gün önce ilişki oldu ağır galan kaldırdım ne oldu anlamadım
Wolverine Azraam Allah gönlüne göre versin en kısa sürede ek korunma yöntemi de belirle kendine, böyle korkuyla hayat mı geçer.
Wolverine Azraam tek başına spiral de tam koruma saglamayabilir. Spiral+kondom yada başka ek korunma yöntemi daha iyi olur
Ebr0821 Kizlaarr doğumdan sonra adet 2 kere adet oldum 3.sü 40 gün gecikti normal mi acaba başına gelen var mı emziriyorum da o yüzden midir