HonKiPonKiDoNiNo Ya bilen cevaplasin lutfen.. covitiz kizim da oksuruk var doktoru bu ilaci yazdi.. Oksuruk surubumu bu ?? Eczaci gorumceme alerji ilaci demis ama , kullanan varmi bu ilactan ?
dfn_2106 HonKiPonKiDoNiNo biz kullandik ama daha cok burun kasintisi icin yazmisti drumuz. Kilosuna göre 1 damla demisti. Gece veriyordum uyku da yapiyor..
[silindi] HonKiPonKiDoNiNo bugün zaditen damla yazdı doktorum bize, oğlum 2,5 aylık ve bronşiolit olmuş, sabah akşam 7 damla ağızdan veriyoruz.
birmelekannesi2 HonKiPonKiDoNiNo bende gecen hafta kullandım 22 aylık kızımda covid olmustuk öksürük için yazdı doktorumuz kullanabilirsin canım uykuda yapıyor hatta 😊
Okuroya Her ikisi içinde kullanılıyor. Ben öksürük için kullanmıştım başka bir arkadaşım alerji için kullandı.
Ktuna Evet alerji ilacı ama doktorumuz bizede grip öksürük olduğunda vermişti geçmeyen öksürüğü vardı çünkü.
HonKiPonKiDoNiNo birmelekannesi2 Ne kadar verdiniz , benim kizimda 26 aylik.. Surup vermis ama damla yazanda var burda ama.
DurununAnnesiiii HonKiPonKiDoNiNo hem alerji için hem öksürük için kullanılıyormuş bizede öksürükte vermişti doktor. Yiğenimde alerji için kullanıyoruz demişti annesi
birmelekannesi2 HonKiPonKiDoNiNo canım ben hem damlayı hem şurubunu da kullandım ama bence etkili olan damla yine sen bilirsin tabi, 8 damla vermıstım ben
HonKiPonKiDoNiNo birmelekannesi2 Artik yapcak bisey yok surup aldirdik doktor diyince.. 12 satte 1 yarim olcek dedi