anne-tospik Bebeğim 6 aylık ve BLW Yöntemiyle başladım. Şuan her şey güzel ilerliyor. Benim sorum tadımlar bittikten sonra nasıl devam edeceğim konusunda… Yardımcı olacak annelere şimdiden teşekkür ederim.
HiraaAzraa anne-tospik ya ne guzel neleri kendi yiyor ? ben blw denemeye korkuyorum ya boğazonda birsey kalirsa diye😪
Aklimdasin anne-tospik 5 aylıktı blw basladım. Yemegını yedırdıkten sonra ara oğun olarak elıne verıyorum kendısı yiyor. Bu hersey olabılır farketmez
Lilababymom anne-tospik benim bebeğim 13 aylık blw yi asla kabul etmedi önüne koyduğum şeylere dokunmak bile istemedi çok pimpirikli bir bebek. Elini sürdüğü şeyleri asla agzina götürmedi yerlere atti. Surda 1 ay falan olmuştur bir şeyleri ısırıp yutmaya başlayalı. Tavsiyem önüne koyun ve sabırla bekleyin. Bir gün mutlaka yiyecektir.
anne-tospik HiraaAzraa havuç, bal kabağı ve yoğurt😅 kaşıkla vermek istedim aslında ama müsade etmiyor kendi yemek istiyor, kaşığa koyuyorum kendi döke saça ağzına götürüyor az da olsa tadına bakmış oluyor 😊
Kuzeybabyy HiraaAzraa korkarsanız gerçekten kalıyor bebeğe stresli yaklaşırsanız gerçekten boğazında kalıyor rahat olun hemlick manevrasını öğrenin zor anda yaparsınız ama bebekler kendini kurtarıyor
anne-tospik Aklimdasin tadımlar bittikten sonra ne yaptınız peki yani 7. Ayda ben ne hazırlayabilirim?
Aklimdasin anne-tospik Herseyı verebılırsınız tavuk kıyma yavas yavas yiyebılır artık. Balıgıda 7,5 aylıktı verdıgımde
anne-tospik Aklimdasin ben 7. Ya da 8. Ayda artık kendimize yaptığım yemeklerden tuz katmadan bebeğime ayırıp onları vermeyi planlıyorum. Doğru bir uygulama olur mu acaba
Aklimdasin anne-tospik Bende o sekilde verıyorum 7. Aydan beri. Zaten normalde hep kemik suyu ile yaparım yemekleri. Artık ayrıca bısey yapmıyorum alerjik sorunu vs yok zaten. Tuz baharat var yiyor. :)
anne-tospik Aklimdasin oo maşallah gerçekten miniğe😊 ama tuz baharat konusunda katılamıycam maalesef size, evet 6. Ayda başladım daha çok yeniyiz
Aklimdasin anne-tospik cocugum biraz kural dısı hareket ediyorum tecrübeme dayanarak:) kuralların canı cehenneme 🤪
anne-tospik Aklimdasin benim ilk ben bunda biraz pimpirikleneyim 😂 bir soru daha sorayım size. Yoğurdu sevdi mesela onu tekrar ne zaman vereceğim 2 öğüne geçtiğimde mi çeşitli vereceğim
Aklimdasin anne-tospik Eger yogurt dokunmadı sevdıyse ve tadım yetmıyor istiyorsa biraz daha gün içinde verebilirsiniz o bebegine kalmıs birazda. Bazısı iştahsız olur istemez bazısıda ister. Eğer yemek isterse kısmayin derim
Aklimdasin anne-tospik birde yemekten sonra muhakak su önerin bebeginize onda kısıtlamaya gerek yok istediği kadar içsin
anne-tospik Lilababymom ben sabrediyorum da bebeğim sabırsız😅 maşallah çok istekli, vitamin veriyorum onun peşinden bile ağlıyor 😅
Kuzeybabyy HiraaAzraa benimki 13 aylık bir kase bebek ekmeği ile içiyor önceden bende korkardım ama şimdi büyük büyük veriyorum çiğniyor iki dişi var bide😀😀