Nursimababy Kızlar benim kan grubum 0 Rh+ eşimin ki ise Ab Rh+ kızımın ise 0 Rh- anne baba kan grubu pozitif olup çocuğunun ki negatif olan varmı acaba?
Aysnrblghn Nursimababy olabiliyor pozitiflik negatiflik az ihtimal olsa da oluyor. Benim annem babam Arh+ ama ben Arh-
gizemozdemir90 Nursimababy tabiki olabilir. Ornegin ben ve ablam oyleyiz. Anne babamiz pozitif, biz negatifiz. Cunku anne babamizin cekinik geni negatif ve ikisinden de negatif geldigi icin biz negatif olduk
Nursimababy Aysnrblghn ya gercekten mi bizde çok şaşırdık benim kan gurumla aynı 0 ama benle esim pozitif o negatif ben önceden ya annenin ya babaninkini alıyor diye biliyodum
Nursimababy Yagmuralmila canım benim kan grubumda 0 ztn o uyuyor ama ikimizinki pozitif kızımızın ki negatif bu nasıl oluyor onu anlamadık
Yagmuralmila Nursimababy cnm bak baba ab ise anne sıfır ise çocuklar iki şey olamaz.. birincisi sıfir olamaz .. ikincisi AB olamaz .. tekrar kan gurublariniza baktırın herşey doğruysa DNA testi yaptirin.. bu konuda ciddiyim . Herşey olmuş olabilir.. çocuk karışmış olabilir.. yada sizin kan guruplariniz yanlış bakılmış olabilir.
Nursimababy Haffuse @yareninannesi888 bitek bizim ki öyle sandım bi an etrafımda hiç böyle birşeye raslamayinca şaşırdık ikimizde
tenceretavakuskana Nursimababy bızımkıler var ben a+ esım b + ıkı cocugumda a- doktora sormustum ıkısındede olabılıyo normal dedıler ben dogurmasam benden degıl bu cocuklar derdım 😂
Nursimababy tenceretavakuskana bende ilk görünce şok oldum gözümle gormeseydim bilegine takılan bilekligi giydirdikleri kiyafeti derdim bu benim kızım degil
Nursimababy Yagmuralmila saçmalamayın bence ben kizimin doğduğunu koyafet giydirilirken ve bilegine benim bilehime bileklik takerken hepsini gördüm hem benim kan grubumda 0 kide 0 bitek esimki Ab
EkiminAnnesi Haffuse şöyle oluyor aslında kan grubunuz A veya B değildir, iki karakteri vardır. Yani; A0 ve B0. Gen çaprazlamasında sizin kan grubunuzdan 0, babanın kan grubundan da 0 gelince çocuk 00 olur. 😇
tenceretavakuskana Nursimababy aynen bende😂🤭kızımda gorunce doktoruna gıdıp sormustum acıklamıstı olablıcegını dusuk ıhtımalde olsa olabılırmıs oglumda aynı sekılde dogunca ıkna oldum bı sorun olmadgına Ama gayet normal bıseymıs ☺️
Nursimababy yareninannesi888 oyle cvp geldiki kizimin dogumuna sonra kiyafet giydirilirken gormeseydim vu benim kizim dil supesine duserdim