Durukusunannesii Kızlar bu sosyal yardim olayını bende Bi deneyeyim dedim başvuru yapmıştım. Bugün baktım başvurunuz kabul edilmiştir uygun görülmüştür yaziyo . Bilginiz varmi daha önce hiç böyle bisey almadgm için blmyrm
Almilasmoms Durukusunannesii sosyal yardım sorgulamaya bak orda görülür ne kadar ücret verilecegi yoksada biraz bekle mesaj geliyo telefona ben öyle alıyorum başvuru kabul edildiyse mutlaka bi ücret verilir
elis-eymen Durukusunannesii boşuna gitmeyin e devletten PTT ödeme sayfası var yatan yardım varsa oraya dusuyor. Bakın yatmıs sa cekersiniz
Deniz344 Almilasmoms bisey sorc bende esim doğumda isten cikmisti o dönemde basvuru yapmistim 400 lira cikmis banada daha almadim heraymi alıyoruz bikerelikmi diger hame yardimi yaziyo
Zhnce Durukusunannesii gözünüz aydın inşallah tek seferlik değildir de az da olsa size bi destek sağlanmış olur 🌸
Durukusunannesii Kralkralice ev kira çalışmıyorum falan yazmıştım kızım var yazmıştım bide kiram fazla herhalde ondan çıktı bana normalde cikcagni hiç düşünmezdim
Kralkralice Durukusunannesii bende kiradan yazdım bana çıkmadı çok sevindim sizin adınıza güle güle harcayın 😍
Hsrtgndz Durukusunannesii merhaba evlimisiniz bana çok.adi bende başvurdum bende kiradayim iki çocuk ama cikmiyor
Durukusunannesii Kralkralice sağol cnm bende çok başvuru yaptım buzamana kdar hiç çıkmamıştı ilk defa çıktı bende sasknim Kısmet 😄
Ecrinbzkrt Durukusunannesii Merhaba! Bende yaptım 2sene olucam hala sonuc yok acaba tekrar nasıl yenıleyebılırım bunun hakkında bılgınız varmı
Yusufcukum Tecrubelianne ne kaç günü 5 ay oldu basvurunuz değerlendirmeye alındı dedi hala devam aynı 1 sene bekleyen bile var