Nazlieda bireylul daha önceden geri geri gidiyordu bi kaç gün öncede bu akşam ile birlikte dizlerinin üstünde bi kaç adım attı emekledi yanı maşallah kuzuma🤗🦋❤️😘🙏🏻🤲🏻
Ummutyln TosbikAnnesiiiii benim kız da 7 ay 26 günlük oda aynı hep oturmak istiyo yatmak istemiyor hiç
Toprakseyran TosbikAnnesiiiii ayy aynıyız yaa 8 aylık belini biraz biraz kaldırıyor amaemeklemeye geçemedi daha 😁
Wanderlust Arslann elleriyle surunerek her yere gitmesi 5-5,5 aylikken dizlerinin ustunde tam emeklemesi 6.ay
baloglusss YgmrDru yere bırakıyor muydunuz? Benim alt dairem boş üstümde öyle yerlerim buz gibi halılarım da ince o yüzden yere bırakmıyorum 15 gün sonra 6 aylık olacak etkiler mi acaba
Birmelekanneesi Döne döne sürünerek istediği yere gidiyodu 6 aylıkken ama tam anlamıyla kendisini çektiğinde 7,5 aylıktı 🥰
fn2827 Birmelekanneesi sanırım benimkide aynı olacak 6 cı aydan beri dizlerinin üzerinde şuan 7 aylığız dizleri çekiyor ama kolları ilerletemiyor henüz. 7.5 ta gider herhalde.
Psikologanne00 6 aylıkken koluyla yan yan komando gibi sürünüyordu hala öyle🤣 7aylığız popoyu kaldırmaya başladı ama öne değil arkaya gidiyor 😂😂