Flz06 Merhaba anneler, 6 buçuk aylık kız bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor. Başına böyle bir şey gelen var mı ,ne yapmalıyım? Bazı eş dost olur böyle diyor, götürmeli miyim doktora?
gulenadam Flz06 benimde altı aylık oğlum 6 gündür kaka yapmıyor moralim bozuk dört gözle kaka bekliyorum. Zeytnyağı içirdim hoşaf suyu verdim sabah erik püresi yedirdim ama yok yapmadı daha korkmaya başladım
Sedefe Flz06 ek gıda zamanı olduğu için kabız olma ihtimali var ama kesin işe yarayan şeyi söylüyorum hemen armutu rendele suyunu çıkar içir bebeğine çok fena rahatlatıyor canım oğlum iki günde bir yapıp veriyorum düzene giriyor sürekli yapmaya başlıyor geçmiş olsun :)
Sedefe Flz06 çok çok işe yarıyor benim oğlum doğduğundan beri 10 günde anca yapıyordu ek gıda zamanı hep armut suyu verdim şimdi hergün yapıyor kakasını
Sedefe gulenadam rendeliyorum biraz bekletiyorum öyle suyunu salıyor sonra iyice sıkıp suyunu çıkarıyorum biberona koyup veriyorum
gulenadam Aznurr kaç aylıktı düzeldi mi oğlumda 20 gündür 4 5 güne bir yapardı şimdi 6 gündür yapmıyor yarın bir hafta olacak ama bir rahatsızlığı yok kabız olsa yapamasa sıkıntı olmaz mıydı
Flz06 Deletedmom_64 anne sütü alıyor , şimdi ek gıda tadimlardayiz . Tek tek verdim yavaş yavaş karistiriyorum artık
gulenadam Flz06 tadımları yedimi ağzını açtı mı benimki yemiyor ya ağzını açmıyor ne muhallebi ne püre hiçbir şey çok üzülüyorum