zarifbirhanim Bunlardan almak istiyorum kirli sepeti, oyuncaklar için ama boyutu yazmıyor. Alan var mı? Boyu, duruşu nasıl
Annis-ogul zarifbirhanim cok minik bnce gereksiz .bnm oğlanı bi kamyonu anca sigar oraya 😅🤣😂maksimum 50 cm oluyo bunlar
Bugsbunny1 zarifbirhanim canım ben buna benzer bim den aldım . bendekinin boyutu çok güzel . Ben bebeğimin kirlilerini koyuyorum buna ama oyuncak da konabilir . Boyutu da aynı geldi fotodan ama bazen yanıltma olabiliyor
zarifbirhanim Annis-ogul Oyuncak dolabi var ama kolay kullanımı yok. Bende sık kullandığı oyuncakları böyle bir şeye koyarım diye düşünmüştüm. Bi tane de kirli sepeti için istiyorum
Banaannede Banaannede boyutu anlamanız için fotoğraf çektim zarifbirhanim kirli sepeti olarak kullanıyorım ben de bebek için tam denk geliyor. Müslinler battaniye ler filan kitlenince atıyorum
zarifbirhanim Banaannede Boyu falanda yazmiyor yazsa ölçüp karar vericrm ama küçük bisey gelir ise yaramaz diye de korkuyorum
zarifbirhanim Bugsbunny1 Bizim buraya da geçenlerde geldi alamadım. Normalde bakıyordum fiyatı 60 70 gidiyordu. 40a inince alayım diye düşündüm ama ölçüleri yok
zarifbirhanim Uykusuzhergeceeee Bime geliyor ama çok kalabalık oluyor burası o yüzden alamıyorum. Ama bu tarz şeyler çok hoşuma gidiyor
Deletedmom0099 zarifbirhanim bendeki de lcw gayet kullanıslı önceden camasır sepetiydi simdi oyuncak sepeti oldu
zarifbirhanim Banaannede Aynen model olarak benziyor. Lcwde zaten bu tarz seyler aşağı yukarı aynı oluyor
Banaannede zarifbirhanim benimki kız bebek katogorisinde 54 tl şu anda. Garanti olsun diye 14 tl fazla verip onu da alabilirsiniz
serebro zarifbirhanim 50 60cm civarı. Kirli sepeti olarak iş görür bence. Oyuncak icin ise çok büyük olmayan oyuncaklar için olabilir
zarifbirhanim serebro Oyuncak dolabi var ama çok kullanışlı değil. Bende sık sık oynadığı oyuncakları koymak istiyorum sadece