Balteknem Merhaba güzel anneler ferro sanol dişte kararma yaptı ferifer e geçtik yaparmi bilmyrm ama sizde yaptımi veya demir ilacı kullanimindan sonra dişlerdeki leke gectimi veya kullandiginiz markalar ve leke yapıp yapmadığını yazarsanız sevinirim
-erCansu- Balteknem 2 ay aralıksız ferro kullandı oğlum dişleri zift gibiydi resmen ilacı bıraktıktan 2-3 ay sonrada tamamen düzeldi ama sabah akşam fırçaladım ve elektrkli diş fıröası kullandım mutlaka oda faydalı olmuştur diye düşünüyorum azı dişlerinin içinde kalmıştı 3 yaşına girince colgate 3-5 yaş diş macunu aldım köpürüyor onun sayesinde kalan lekelerdende kurtulmuş olduk
Balteknem Durukusunannesii sidefer kan ilacında etkilimi bazıları yazmıştı sideferden ferro geçtik diye oyuzden soruyorum tam hatırlamasamda
Durukusunannesii Balteknem biz 1 yasinda tahlil yaptırdık doktor kan ilacını kesti hangi kan ilacını kullandın depoları çok güzel dolmuş fazlasıyla dedi
Balteknem Durukusunannesii buda yaparsa değiştircem demekki çok sağolun 1 ay sonra kontrolü var sınırda aslında ama bilmyrm dişlerini gordukce üzülüyorum inci gibiydi ne oldu
Balteknem -erCansu- bizdede oldu kararma ferifer verdi yapmaz dedi ama bilmyrm dediginizi yapım çok tesekkurler
-erCansu- Balteknem evet canm bırakınca düzeldi bubarada sidefer ferrum nevwit kullandım giç biri ferro gbi yükseltmedi
-erCansu- Balteknem sidefer hiç bişey yapmadı 🤣 hayatımızda etkisiz elemandı yani boşa para vermiştim sadece
Balteknem -erCansu- kıyamam ya 🤣güldürdün beni bendede etkisiz olsa yeri var sınırda sayılır sadece ferifer kullandınız mi veya kullanan cevrenizde varmı leke birşey yaptımi günde bir kere ama hala tereddüt içindeyim kararma ne olcak diye
-erCansu- Balteknem yok onu hiç duymadım treelıfe öenermişti doktor leke kabızlık va yapmıyor diye vala bnm oğlm 3 yaşında hala ferro kullanıyor🤣 ara ata degerleri düşüyor 2 şişe bitirmek üzere bu sefer hiç leke yapmadı ama veriyorum hemen su veriyorum falan 🤣
Balteknem -erCansu- allahım ya inş değiştirdik bizede yapmaz hergun dişlerine bakıyorum kızımın napcam bu yeni verildi diye
-erCansu- Balteknem kız üzülme bukdr ya leke kalsa bile zaten dökülecek ha dökülene kdr napcam dersen temizliyor dişciler yani 😅 stres yapma bukdr geçer zaten bırakınca sağlık daha önemli