Defnekusunannesi 47 günlük bebeğim var bugün doktora kontrole gittik kakasını görünce alerjisi olduğunu söyledi mukuslu mu değil mi diye düşünürken doktor diyet verdi şimdi ben ne yiyeceğim 🤷♀️ Bir de böyle alerji olupta düzelen var mı
Ftmsnny Defnekusunannesi kakada kan varsa alerji denebilir. Mutlaka test yapılması lazım. Bizim deri üstünden test yapıldı. Öyle öğrendik. Kahvaltıda zeytin yeşillik vb yiyorum. Paketli gıdaların neredeyse hepsinde süt ürünü var. Kligtag diye bir uygulama var onu indirip kullanabilirsin. İnstagrmadan süt alerjisi etiketi ile aratırsan birsürü hesap çıkacak onlardan faydalanabilirsin
Hacer_48 Defnekusunannesi bende aynı durumdan şüpheleniyorum kakadında ama tam emin değilim sizin süt ürünleri kullanırken bebeğinzde başka bir belirti oluyor muydu
teachersrn Defnekusunannesi testlerde çıkmadı bizim de, 8 ay diyet yaptım oğlum 9 aylıkken her şeyi yiyebilir hale geldi bizde sürekli mukus ve bir kaç kez gördüğüm nokta kan vardı
Neslihansr Defnekusunannesi malesef bizde var teşhisini ben koydum yedikçe yüzünde egzama çıkıyor yemedkçe sorun yok . Kan verdik cuma günü netleşecek tabi. 3 aydır var bizde yoğurt peynir süt ile yapılan hiç birşey yiyemiyorum 😔 bu ara aşırı zorlanıyorum yememek için
Defnekusunannesi Neslihansr çok zor ya ben bi de yoğurt peynir hastasıyım bugün diyetimin ilk günü gerçekten herşeyde süt varmış bunu farkettim ama bebişlerimiz için değer bakalım inş geçer hepimizin bebeği benim sabah biraz sinirim bozuldu kuzuma bakarak ağladım vicdan azabı cektim bana bakıp gülümsüyor içim gitti daha 48 günlük 🥰
Neslihansr Defnekusunannesi cidden insan vicdan yapıyor. Sütlü tatlıları yememek için zor tutuyorum kendimi. Ama bugün biraz egzamamız çıktı başka birşeye daha var sanırım onu bulamadım farklı birşey de yemedim kan verdik bakalım yarın sonuçlanacak