Faras Bebeğinizin gelisimi nasıl kızlar ? Emmede sıkıntı yaşıyor musunuz ? Genel olarak neler yapabiliyorlar ?
meltemineLduru Faras 7 mart. Bugun pek bi istahsiz bide kusuyor emdikten sonra migdesini mi üşüttüm acaba😕
Esmaky Faras 18 mart dogumlys sinirlennce emmek istmiyor zaten mama meme seknlde beslniyor tek gogus emiyor onun dsnda cok sukur soeunumuz yok
Martannesi03 Faras 9 mart geceleri emiyo gündüz asla emmiyo çıldırıyor her akşam 6 gbi ağlamaya başlıyor gündüz gayet iyi ve bugün biraz gündüz uykularina direndi. Sizler biberonla besliyomusunuz besliyosaniz kaç CC mama iciyo ben meme+mama gidiyorum
Hazine_aykut Faras kızım 15 Mart doğumlu gündüz artk uyumuyor bnm ki yumruk yapıp ağzına sokuyor tükürüğü baya çok yüz üstü yatınca her yeri ıslatıyor sesli gülmeleri canı isterse hoşuna giderse yapıyo karşısından konuşunca oda bna bşyler demeye çlşıyo ayaklarını havaya dikip dönmeye çlşıyor şuan uyuyor 😄
ResmiyeTemiz Yaklaşık iki haftadır yan dönmeleri var,kahkaha atarak gülmeleri başladı.( Mükemmel bi duygu) Eli sürekli ağzında , salyaları ile baş etmeye çalışıyor. Yatmaktan artık hiç hoşlanmıyor , evin içerisinde kollarımda gezmek istiyor
Martannesi03 ResmiyeTemiz ya benim kide 2 3 gündür elleriyle ayaklarını tutmaya başladı çok güzel gözüküyor ya 😀😀
Martannesi03 ResmiyeTemiz gündüz kaç kere uyutuyosun ben 2 saatte 1 uyutuyorum ama sanırım artık çok istemiyo uyumak
AcemiAnneee ResmiyeTemiz Bizimde 26 Mart Aynıyız 😂 Ah o salyalar çamaşır makinası ağlıyor artık çalışmaktan 😂
Faras Martannesi03 ben biberon da veriyorum mesela suan 3 saattir açtı sabah 6 da emzirmistim şimdi sadece 50cc içti aç yanı 50 ona yetmez emmek istemiyor da
Semra9613 15 mart dogumlu oglum.tek tarafa donmeye basladi ellerini yumruk yapip gozlerine denk getirirse seyredip duruyor.agzini bulursada yalayip duruyor bizim el hareketlerimizde cok dikkatini cekiyor.salya iyice artti uykusunda bile rahatsiz edebiliyor gulucuk atiyor ama kahkasini duyamadij henuz
ResmiyeTemiz Martannesi03 evet gündüz uykuları azaldı benim de gündüz uyku saati değişkenlik gösteriyor her gün aynı saatte uyumuyor ama gece uykusu çok şükür ki düzenli. Gündüz totalde 3 saat filan ancak uyuyor, parça parça
Remes 11 mart doğumlu erkek 4-5 gündür gündüz uykuları nerdeyse bitti iki kez 40 dk uyuyor sürekli kucakta durmak istiyor huysuz biraz ve salyaları arttı eller hep ağızda kahka bir iki kez duydum ama gülücükleri arttı maşallah yana dönmeye çalışıyor eller hep ağızda sürekli emmiyor elini ve 4 saate kadar çıkıyo beni emmesi ben artık zorla emdiriyorum
Martannesi03 Zeynep42 ben meme reddini biberona başlamadan önce yaşadım Nuk markanın göğüs ucu gibi olan biberonundan aldım normal biberon hiç kullanmadım biberonundan kaynaklı bı meme reddi olduğunu düşünmüyorum anladigim kadarıyla emmeye çok meraklı değil bnm oğlum 😒
Faras Hazine_aykut benim ki de 16 Mart doğumlu 😊 donmeye çalışıyor ama beceremiyor ve bir de kaka sorunumuz var 😞
Zehrahuma 5 mart doğumlu kızım eller ağızdan çıkmıyor yaklaşık 2 0gundur kahkahamiz çok fazla :) gündüz uykusu zaten yok denilecek kadar azdı hep ama gece güzel uyurdu 4 gecedir 1 2 saatte uyanıyor mama meme yöntemiyle besleniyor ancak emerken çit çıksa bırakıyor biberonida bu ara istemiyor dış etiyle bastırıp oynuyor bide oyuncak ilgisi çok arttı oyuncağı gösterdiğim anda uzanıp almak istiyor elinden dusurunce agliyor
Gizemoyku Zehrahuma bu gece uyanmalae bu haftadir bizde de var. Normalde 5 saat kesintisiz uyurdy. Şimdi 2 saate bir kalkıyor. Birde kakasını yapacağı zaman bağırsak hareketi canını acıtıyor. Emerken inliyor ,ayaklarını atiyor, ağlıyor hemen gogusumdwn çıkarıp anakucagina oturtuyorum pat pat pat yapmaya başlıyor bu bağırsak hareketi durumu sizlerde de var mı ? Gaz damlası kullanmıyorum sorun gaz değildir diye
Kbraldmr69 Faras 4 Mart doğumlu. Sürekli konuşmak istiyor gülmeye kahkaha atmaya başladı elleri sürekli ağzında. Bu aralar etrafa olan merakınarttı memedeyken sürekli etrafa bakıyor duvarlara Işık’lara falan gülüyor :)
Faras Kbraldmr69 bizim 16 Mart aynen dikkati çok çabuk dağılıyor emerken ses duyunca ağzından çıkarıp etrafa bakıyor :)
Deringh Faras gunduz dogdugundan beri uyumuyo 🤦♀️ ama geceler iyi...emerken sohbet ediyo bnmle eller hep agizda bitmeyen bir salya ve gazimiz var ... oyuncaklari takip ediyo..hep gezmek istiyo 💁♀️
Mom090 Faras 29 Mart doğumlu kızım atak döneminde herşeye dudak bükerek ağlıyor dünden beri meme reddi başladı uykusu az gece paso uyanıyor ve hep vızır vızır oynatmaya az kaldı 🥳
Hdurucavus Faras 21 Mart doğumluyuz. Eller ağzımızdan çıkmıyor gündüz uykularımız yok denecek kadar az gece uykularımız düzenli 🧿 Dönmeye çalışıyor ama kolu altta kalınca basıyor çığlığı 😂 Gülüşmeler yaşıyoruz ama kahkahasını duymadık henüz 😊🥰