Bademine 2.5 aylık bebeğim sürekli eli agzinda salya akıtıyor ağlama krizleri ve çok huzursuzluğu var diş çıkarma belirtisi olabilir mi
Balliturta Bademine aynen bizimkide öyle 2 buçuk aylık eli sürekli ağzında ve sürekli akıyor 😒 bide damağı hafif şişmiş kaşıyıncada gülüyor hoşuna gidiyor 😅 bu zamana kadar hiç pişik olmamıştı dünde pişik olunca şüphelenmedim değil 😅😅
Mervemira Bademine benim kizim da 4.5 aylik dogdugundan beri eli agzinda ve salyasi akiyordu. Gecen hafta kardesim farketti disi patlamis yani elimize geliyor 🤷♀️ Olabilir yani yeni nesil cok hizli
ertanmut yok canım ellerini tanıma zamanındaaa o yzden elleri ağzında salyasının nedenide tükürük bezleri çalışmaya yeni başldı o yüzdenn atak haftasındadır huysuzluğunun nedeni
Bademine Balliturta valla ben şüphe ediuorum yarın rota yaptırmaya gideceğim sağlık ocağına ebeye sorcam çünkü dis etleri kabarmış 😄😄
Balliturta Bademine Mervemira benim ve kardeşimin dişi 4 aylık çıkmış , kuzenimin de 3 aylık çıkmış o yüzden erken bekliyorum ben ☺️😅
Mervemira Balliturta masaAllah diyelim hepsine siz eline dis kasiyici falan verseniz biraz rahatlar belki sadece tavsiye