Kk41 Yusufeda anne baba anneanne dede gel mama meme Allah hala gitti bu kelimeler var suanda 16 aylık olmak üzere. Kelimesi var ama yürümesi yok sıralıyor 2 aydır 😵💫
Sumeyraas Yusufeda baba, dede,bu, bitti sanırım bunları söylüyor sadece. Anlıyor ama kelime olarak söylemiyor
Kardi_13 Yusufeda anne baba dede nene hav pisi maymun amin teyze amca arda hala gel git bitti ver al bıktım oh kelimesi var 16 aylık şuan kız bebek ama şuan 3 5 kelime bile söylüyorsa yeterlidir die düşünüyorum zamanla herşeyi öğrenecek ve söyleyecektir sağlıklı olsunlar yeter
Yusufeda Kk41 yurur skma canini biz 9 aylikken yuruduk arakdasimin cocugu şuan sizin gibi 2.5 yasina kadar normal biliyorum
Bebegimm1 Yusufeda baba mama gel ver bay bay bir seyi soyledigimde tekrarliyor bazen ama unutuyor yukarda yazdiklarimi kendi kendine soyluyor 14aylk erkek
Minis Baba, mama ,meme, pisi pisi, gel, ver, dede net çıkanlar Uş- kuş Aş- aç Ññe - anne Miy- miyav Fu- su
Evrim1906 Yusufeda anne baba hala teyze kedi havhav cikcik mama ham dede emme(babasının adı Emre) meme emzi(emzik) ayı buyoko(brokoli) ansu(teyzesinin adı Tansu demek) dadir kuzeni dayı bal eva(helva)vb. 16 aylık oğlum mümkün olduğu kadar birlikte şarkı söylüyoruz doğduğu günden beri ve resimli kartlardan kitaplardan alıyorum ayına uygun olarak gerçekten konuşmayı hızlandırıyor
RuzgarGulsah Yusufeda 14 aylık oğlum bir çok kelimesi var 3 kelimede söylese normal 20 kelimede bu şekilde kendinizi üzmeyin🦋 bol bol konuşun basit anlamlı bir şekilde kitap okuyun şarkılar söyleyin benim oğlanda bu ara çok aktif kullanmıyor mesela kelimelerini bana bakarak anne diyor sonrasında kendince bişeyler diyor ☺️
aysskarks Yusufeda suya tu dede mama baba at kelımesine deh deh dıyor top atınca attı dıyor alo dıyor