alptoyyy Savaş bugün başlamış Allah hepimizi korusun dolar altın benzin gıda aldı başını gidiyor olan yine bize oldu ekmek 3 TL olmuş direk zam yapmak akıl işi mi kimseye hakkımı helal etmiyorum
2maviboncuk alptoyyy Bu iyi günlerimiz daha ekmek 5liraya kadar çıkacak Allah yardımcımız olsun en çokta çocuklarıma üzülüyorum gelecekleri bile yok😔
Woody alptoyyy Allah hepimizin yardimcisi olsun Hepimizi korusun.. Oradaki anne babalar ne halde.. Kendimi onların yerine koyuyorum..
ildemmm alptoyyy sivil yerlerine bombalar düşüyor nasıl bir ses o ses de bebek çocukları düşünemiyorum ya hiç mi güzel birsey yaşanmaz😔 savaş da gördük şimdi bizim savaş da ekonomi savaşı olacak
Tortilla_ 7 Ukraynalı ölmüş. Yaralılar da cabası. Allah sonumuzu hâyır etsin. İnşallah akın akın Türkiye’ye gelmezler
alptoyyy Tortilla_ Allah rahmet eylesin ölenleri ama gelicekler akın akın izleyin görün nasıl diğerleri kaçıp geldi şimdi onlar gelir yani Türkiye de Türk kalmayana dek sürecek bu olaylar
Vlns Tortilla_ Türkiye’ye gelmezler diğer Avrupa ülkeleri varken . Türkiye’nin gelinecek bi yanı kalmadı ki.
alptoyyy 2maviboncuk aynen bende en çok evladıma üzülüyorum çocuğa bir gelecek hazırlayamıyorum sonumuz böyle ne olacak
Tortilla_ alptoyyy Valla acima duygum Afkanlilarin gelmesiyle son buldu. Savaş bizim olsaydi Türkiye topraklarını paylaşma derdine düşerlerdi. Ucu illaki bize değecek değdi bile ekonomik anlamda ama YETER VALLA . Umarım gelmezler
alptoyyy Jellyboo gelmesinler valla herkes kendi ülkesini savunsun Suriye’leri Afganları aldılar sağım solum Suriye oturduğum yerde sanırsın ben Suriye de oturuyorum
Jellyboo alptoyyy suriyelilerin Türkiyeye kaçması normaldi sonuçta sınırımız var ama Ukraynalılar türkiyeye yönelmez. Şimdiden polonyaya doğru kaçışlar başlamış.
alptoyyy Tortilla_ ay evet Türkiye de savaş olsa bize herkes kapıları kapatır kimse yardım etmez Türkiye nerde olay hop orda ucu bize dokunuyor
alptoyyy Deletedmom8453 ağlasak ne fayda ki valla bence hepimizi toplu olarak psikolojik tedaviye göndersinler