Yenianneyimmelek Nasıl unutruracagım bilmiyorum memeden kes diyorlar sanki çok kolay memekolik uykular haram kimler biz gibi nasıl yol izleyeceksin
Demetbulut Yenianneyimmelek bilgim yok kızım emmedi.. Oğlumda kendisi 11 aylıkken gece beslenmeyi kesti kolaylıklar diliyorum
Gamzeburkan Yenianneyimmelek bende çok zor memekolik diyordum 3 günde unuttu. Ve uykuları düzene girdi.
Ozgeymen58 Aynı dert bizdede var bizde 22 aylığız ve memeye aşırı düşkün gece hep memede uyur her saat başı meme emer bende nasıl bıraktırıcam inanın bilmiyorum çok zor geliyor ve hiç uyumuyoruz
Lidya-t Sadece ağlamalarına dayanacaksınız su verin şarkı söyleyip pış pı yapın bir şekilde unutur .22 aylık çoktan gece beslenmeyi kesmeliydiniz
Ozgeymen58 Lidya-t geceleri suyuda çok içiyor bazen meme vermemeye çalışıyorum o kadar çok ağlıyorki kendini yerlere atıyor uyumuyor kaç saat ağlıyor öyle inatçı biraz bizimki
Yenianneyimmelek Ezgi53 denedim canım ama memesiz asla okuyup deniyorum uyku yastıgı uyku oyuncagı ninni sonra beşik sallama vs vs yok .
okuyananne222 Yenianneyimmelek 22 aya kadar meme bağımlısı idi 1 günde kestim. Ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım birkaç gün meme veremeyecektim kesmişken tamamen keseyim fırsat bu fırsat dedim. Ama 1 ay ömrümüzden yedi. 1 ay boyu abartısız her gece uykusuna yattıktan 2 saat sonra uyanır sabaha kadar avaz avaz ağlardı hap kullanmamış olsa idim mümkün değil ısrarla vermemezlik yapamazdım o kıyamete
Gamzetsn Benim kızımda 8 buçuk aylık gece 3 4 defa kalkar mama isterdi dün gece ilk defa katar verdim kesecem artık diye ve 3 defa kalktı biberona su koymuştum su verdim 3 4 damla içti emziği verdim yattı 3 defa ay I şekilde yaptım hiç mama içmedi