Handevarol123 Arkadaşlar 2 aylik bebeğim var çok sicagada maruz kalmıyor ama yüzü boynu her tarafi döktü saglikocagi na götürdüm ilgilenmedi Bepantol kullan dedi sadece ama giderek artıyo başına gelen var mı ne yapmalıyım göz kapaklarına kadar geldi
MasalMavi Handevarol123 bizde geöen olduk acil günde 2 defa yıka bol bol ve kremlemimizi söyledi bende öyle yaptm 3 güne gidiyo 🙏🏽 Ve bol bol emzir ki kaşıntısı azalsın
GUBILIK Handevarol123 gunde iki kere serin su ile dus aldirin. Cicoplast kullaniyorum. Krem. Iyi geliyor. Eczaneye sorun derim.
SumeyraErva Handevarol123 benim ilk kizimda yazin dogmustu bazen gunde 3 kere bile yikadihimiz oluyodu yikayin bence sizde sik sik guzelce kurutun sonrasinda bu sicaklarda baska caresi yok gbi bunun
Yesim25_ Handevarol123 benim kızım da oldu sürekli yıkayamadım ama fırsat buldukça sildim şu ile 3 gün e bitti siz de iyle yapabilirsiniz
Mesude Handevarol123 oğlumda aynı şekildeydi doktorumuz linola krem verdi doğal içerikliymiş 1 haftada nerdeyse kayboldular tamamen tek sorun yoğun bi krem ve biraz pahalı
Zeydaneymen Handevarol123 bizim bütün vücudu olmuştu bir losyon verdi çok şükür geçti ve hergün neredeyse banyo yaptırıyorum
msari Banyodan önce bir kaseye bir kaşık tuzlu su ile çözelti. Bebeği hazırladığınız su ile silin sonra normal banyosunu yaptırın. Ben bebeğimi gaziantep sıcaklığından oluşan ısılıkten bu şekilde kurtardım.
ayseberberk Bu elle örülen battaniyeler var ya polar gibi eğer omlardan örtüyorsanız onlar da çok isilik yapıyor
Handevarol123 ayseberberk yok zaten izmirde yaşıyorum canım aşırı sıcak müslin battaniyeleri kullanıyorum