Sualim Merhaba arkadaslar sma kullananlar 2. Kutumuz haftasina gore 3 saate 1 90 cc yemesi lazim 90 verdim doymadi 3 verdim yine doymadi sma doyurmuyor sizdede oylemi 26 gunluk bebegim
Alpingo Sualim 3 saatte 1 besleme canım cok geç max 2 saatte 1 ver..biberonla doydujlarını anlamıyolar o mamadan kaynakşı değil,her bebeğim iştahı farklıdır..emiyor mu hiç?
Sualim Baakpnr- 26 günlük gün 90 cc verdim 3 saatte bir doymadı 30 cc daha verdim yine doymadı iki saat bekledim 120 nin üstüne çıkmayım diye 2 saat sonra 90 cc hazırladım 60 cc yedikten sonra doydu ve uyudu
sarmaliklahana Sualim ben ozamanlar 2 saatte 1 verıyordum 90 cl 🙄 arada da emziriyordum sütüö cok yoktu ama memede duruyordu 30 dk falanda. Bnece 3 saat yenidogan için uzUn sarılık yaparsın kız Allah korusun
Sualim sarmaliklahana sarılık olacağı zamanı çoktan geçti zaten doktorum 3 saatin altına inmememi söyledi çünkü sindiremşyor mamayı doymuyorsa 120 ver ama 3 saatin altına inme dedi
Goncikim Sualim canım benim bebeğim 13 aylık 2-3 aylıkkenden beri sma kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım 🥰🙏ama seninki çok küçük şimdi sürekli ver 3-4 aydan sonra düzene girer diye düşünüyorum 🙏
Dilaylaa 3 saat çok uzun bir süre şuan , 1 saatte 1 buçuk saatte bir beslenmesi lazım . İki saati geçmemesi lazım.
Sualim Dilaylaa anne sütü değilki mama sindiremez doktorum 3 saatte 1 90 cc dedi eğer doymazsa 120 ye çık dedi yine 3 saatte bir dedi
Deletedmom_64 Dilaylaa sadece mama alıyorsa 3 saat çok değil çünkü doktor a sormuştum iki saatte bir olsa sindiremez demişti ben de arada 30 cc yapıp veriyordum yada emiyordular ve doğduklarından beri hep 3 saatte bir beslendiler artı erken doğmuş olmalarına rağmen
Egeninguzelannesi Sualim 5 aylık bebegimi 3 saatte bir besliyorum zamanı çok uzun tutuyorsunuz iki saatte bir deneyin
Melesss Sualim biz kullanıyoruz güzel doyuyor. Atak dönemindeyse sürekli beslenmek isteyebilir doymadığından değildir. Sma güzel kilo aldırıyor. Siz kilo artışına ve bez sayısına bakın. 5 ve üzeri bez değişiyorsanız doyuyordur
gulenadam Sualim sma en doyurucu mamalardan biridir. Oğlum altı aylık 150 içiyor ama 3 saat sonra vermeme rağmen bazen içmiyor doktora sorduğumda mamanın besleyiciliği yüksek 4 saate çıkar dedi şimdi 4 saatte bir güzel içiyor yani 4 saat tok tutuyor