asude456 kızlar bebeğimin 24 saatte içtiği anne sütünü yazdım 1000 ml içmiş 6 kılo 2 aylık yeterlimi bu süt
Zeynebinannes asude456 benim kızım 6 buçuk aylık 7650 gram çıktı 6 aylık kontrolünde doktorumuz ne zayıf ne kilolu tam ortada dedi 😀 Doğum kilosu vs göre değişiyor doğru her bebeğin gelişimi farklı onu da biliyoruz ama bize böyle dediklerine göre sizin ki çok çok iyi içiniz rahat olsun
ilyestaa Profiline baktım oğlum iştahsız 2 saatte bır ancaa 50 CC iciyor demişsin? Hesapla bakayim dediğine göre 1 litre mi yapiyor
asude456 ilyestaa covid oldu o süreçte öyleydi bakarsan başlığıda covid sonrası iştahsızlık diye açtım
asude456 ilyestaa birde profilime girip bakicak kadar ne size inandirici gelmedi onu anliyamadim 1000 ml 8 öğüne bölünürsr 125 cc yapar 2 aylık bir bebeğe 125 cc çokmu siz 3 öğün falanmı besliyorsunuz kendiniz gibi
Elanur Ay siz benim psikopatlik seviyem misiniz acaba 😂 Çok tatlısınız ama kasmayın bu kadar bebeğinizin kilosu maşallah güzel. Doydugunu cisli bez sayısından ve kilo alımından anlayabilirsiniz. Rahat olun bu kadar irdelemeyin 🥰
asude456 Elanur canim internette okudum 2 aylik bebek 180-200 ml 6-8 kez yaziyordu ondan yetetsiz geldi
asude456 sadeturkvatandasi gerçekten çok tuhafsınız internette 2 aylık bir bebeğin 6-8 kez 180 200 ml süt ıle beslendiğini okudum benımkı az geldı o sebeple sordum
efelettin Canım 2 aylık bebek bir öğününde nasıl 180-200 ml içsin saçmalamayın lütfen. Onun midesi ne kadar daha.
Lilababymom asude456 2 aylık 6 kg olan bir bebek belli ki güzel besleniyor kilo alımı da yerinde gibi duruyor masallah diyin çok takılmayın rakamlara bebeğinizin ıslak bezlerine gün içindeki durumuna bakın keyfi yerindeyse sorun yok güzel kilo almış
asude456 Kaganalis yok canım emmiyor sağarak veriyorum işte emmdiği için gelişmez diyo herkes sürekli ondan takılıyorum bu konuya ☹️