Keremgs Kizlar annem hediye olarak almak istiyor suan oglum 4 aylik sizler kullaniomusunz zararli die okudum nette annem de baya hevesli alma diyemedm
Tazeanneg Keremgs benim de annemler aldı hatta zararlı şöyle böyle dedim hani hanginiz de sıkıntı var dedi neyse aldı 5 aylıkken ara ara oturttum sonra bana da iyi oldu oğlum hiç durmuyordu en azından yürütece koyup bi tuvalete girebildim simdi 7 ay 11 günlük yürütecte durmak bile istemiyor sanırım kaldıracağım artık
a010101 Keremgs zararlı diyende çıkar ama annesi olarak siz bilirsiniz bende alıcam koyucam yeğenlerim bindi bir sıkıntı olmadı aksine çabuk yürüdüler binmeyen daha geç yürüdü mesela
Suleasya Kız çocuktan ziyade erkek bebekler icin zararlı. Testislerine zarar veriyormuş. Ancak günde 10 dk üzerinde durmasını bir sakıncası yok diyen de var . Benim fikrime göre çok istiyorsanız günlük 10 dk durabilir. Sakın ben uzun süre yurutecte durduruyorum bebeğimi hiçte bisey olmadı diyenlere bakmayın. Çünkü zaten şuan bir belirti vermese bile ilerleyen yaslarda cinsel anlamda erkek çocuklarına zarar verebiliyor
Keremgs Tazeanneg bende zararli desemde dinlemeyecek biliorm sizlere danismak istedim benim oglumda dogdugu gunden beri cok hareketli asla ne eli durur ne ayagi tuvalete bile bazen zor gidiorm diyeblrm
Tazeanneg Keremgs alsın annen o zaman kırma kadını ilk torunsa hevesleri oluyor içine sinmese bile o gelince bindir gözü görsün sonra binmedi der kaldırırsın keyfi tutarsa koyuyorum yürütece en azından ocağa bi yemek koyuyorum artık zamanla zaten binmek istemiyorlar
Gizeme19 Canım arkadaşın dediği gibi erkeğin yumurtalıklarına zarar veriyor yani hangi doktora sorarsan sor internete de yaz kız yada erkek fark etmez önerilmiyor çünkü yürüteçte parmak ucunda yürüdükleri için yürümeye başladıklarında da parmak ucunda yürüyorlar iyi değil yani ilk adım arabası aldırabilirsin hemde daha güzel ve eğitici
Bead Biz hiç yürüteç kullanmadık zaten doktorumuz da önermedi. Çok hevesliyse yürüme arkadaşı aldırabilirsin 😉 oğlum onunla öğrendi yürümeyi 9,5 aylık bağımsız yürümeye başkadı şuan 11 aylık olmak üzereyiz ve resmen koşuyor 😂🙈