ikiprenses_annesi Kızlar Vücut Temizliğinde Eldiven Kullananlar Var mi Anneannem anlattı geçen gün eldiven kadar rahatı yok falan diye denedim bugün bikini bölgesini sadece üstünü alabildim Asagilar Baya Acıdı bıraktım Tavsiye eden var mı
Tazeanneg ikiprenses_annesi üst alınıyor da dediğiniz gibi alt acıyor alınmıyor bi tanıdığım uyuşturan kremler var ya (anestol, emla) gibi ondan sürüp eldivenle aldığını söylemişti hani eldiven azaltiyormus birde
maras46 ikiprenses_annesi temizlik açısından çok iyi yanlız acısı alışana kadar fazla oluyir ve çok zaman istiyor uğraşması
a010101 ikiprenses_annesi sürekli alınca aslında acımıyor inceyken alıp devam edince pıtpıt uzun süre çıkmıyor ama uzun sürüyor bebekle vaktim olmuyor artık 🙈
Katya ikiprenses_annesi bekarken çok kullanırdım, ilklerde açıyor ancak sonra alışıyor vücut. Bide geç çıkıyordu sonra ancak yek sorun çok fazla batık oluyordu.
ikiprenses_annesi Tazeanneg Valla Acısı korkuttu beni de cesarete geldikçe yapacağım tam uzamadi daha jilet mahvetmis beni de habeim yook