Havvanurts Hanımlar 3 gün önce sezaryen amilyat oldum ve saçma bi şekilde basurum çıktı büyük tuvaletime hayla çıkamadım ve totomun üstüne oturamıyorum çok acıyo ve baya da ilerlemiş aranız da benim gibi sıkıntısı olanlar var mı ne yapmam lazım
a010101 Havvanurts incir kayısı elma pişir ye hemen çıkarsın canım tuvalete proctolog fitil de kullanabilirsiniz ağrı için emzirirken kullanyr 5 Ay olucak anca geçiyor gerçekten kötü bir süreç yaşadım
incim_06 Havvanurts bende normal doğum yaptım 15 gün oluyo çok zordu rabbim yardımcın olsun… Bı legenin içine biraz batikon dök ılık su dök dayanabilecegin kadar otur… Birde doktorum procto-glyvenol fitil ve krem önerdi şuan küçüldü baya sabah akşam kullaniyosun kabizligada dubhalac verdi sabah öğle akşam bı ölçek dedi ama ben bı öğün kullanıyorum iki üç saat sonra lavaboya cikiyorum istersen dene canim şifa olur inşallah…
[silindi] Havvanurts veren geçirdim canım soğuk düş tut basur olan yerine evet biraz acı yapar ama oda toplandığı için yapar ..krem al kendine eczaneden basur için …bide çorba vs vs şeyler içmeye baak kuru yemek yeme sakın … İnşallah çabuk atlatırsın çok kotu bişey ..
Mericcc Havvanurts bende de oldu sezeryan sonrası çok gaz sancısı çektim hatta hastanede de 1 gün daha kaldım bu yüzden. Kuru kayısı kuru erik incir vs bunlardan komposto yapın bol bol hem sütünüzü de arttırır. Basur da zamanla geçmişti kendiliğinden.