Yamanikomm Kurkcudukkani yani bir yere tutunupta ayaga filan kalkmiyormunyomss bunlari yapip bireyselmi ayakta durmuyor ikinci ise daha vakti olBilir ama.ilkide varsa yani tuutunup durmamama.filan bir doktora goturun isterseniz
Ekim-4 Kurkcudukkani ayagı yere basıyormu destekli şekilde? Yürümesi önemli değil 2 yaşına kadar olur ama bacak kasları zayıf olabilir egzersiz yaptırın instagramda yonca görgül var fizyoterapist çok güzel egzersizler paylasıyor
Neslihan1903 Kurkcudukkani kızım tam 11 aylık yeni emekliyor dik duruyor tutununca adım atıyor yeni yeni beklemen gerekiyor hemen bir yürüme arkadaşı al lütfen birde benim 22 aylık tepenin var onun yanına götürdüm emeklemeye kalkmaya başladı evde tek olunca bebeler salıyor kendini şimdi onun Pelin’e emeklemeye başladı 😂
Mertecem Kurkcudukkani canim hic stres yapma oglusum 10 aylikken sürünmeye basladi 3 ay süründü nerdeyse 😄 1 yasinda normal emeklemeye basladi su an 16,5 aylik daha yeni yürümeye basladi . Egzersiz yaptir bol bol kaslarini güclendir gerisi kendiliginden geliyor
Kurkcudukkani Moralim bozuk kafaya taktim dun yine ayakta duramior basamior diye suan tutunmasi lazim dediler cok uzuldum kafaya taktim sizlerimde boyle olup yuruyen bebisleriniz varmi 😪
Nurgrvn Kurkcudukkani bir doktora danismanda fayda var canım 🙏 ama için rahat olsun daha çok zamanı var 2 yaşına kadar normal sayılıyor yuruyememesi
Acemianne012 Kurkcudukkani yegenim 2 yasinda yürüdü daha bugün bitane ortopedi doktoru 2 2 bucuk yaşına kadar normal dedi sonrasinda yurumuyorsa doktora danışın dedi
Aymirmom Kurkcudukkani hayır normal sayılmıyor yeğenim 9 aylık ayaklarına basmıyor diye doktor kaslarına masaj yapmamızı söyledi kaslarını kuvvetlendirin dedi bi doktora götürmenizde fayda var
Kurkcudukkani Nurgrvn getirecem canim kan tahlili veridirecektim kansizlik ixin saglik ocagi istedide haftaya cocuk doktoruna getirecem stres yaotim iyice bi sorun cikarsa nereye yonlerdio doktor tahlil vs istiyor mu
Kurkcudukkani Yamanikomm tutunupta filan ayaga kalakamio ve hic duramior kendisi getirecem doktora insallah bisey olmaz ya uzuluyorum
Lrnlkn Benim kızımda 10 aylık ayağa kalkamıyor ayakta duruyor ama otururken kendisi kalkamıyor tırmanıp dizlerinün üstünde duruyor
Kurkcudukkani Lrnlkn kizimdan kucuk bebekler mesela yapio benimki yapamayinca stres yapiorum bnde sorun var saniorum
Lrnlkn Kurkcudukkani çok kilişe olucak ama her bebeğin gelişimi farklı stres yapmayın ben hiç yapmıyorum zamanı gelince elbet yürüyecekler er yada geç👍
Kurkcudukkani Lrnlkn bende bunu hep diorum ama dun kayinvalidem oyle diyince moralim bozuldu gercektwn
Kurkcudukkani Ekim-4 tesekkir ederim takip edicem onerdiginiz icin bazen basior bazen basmak istemio bukuyor bacaklarini hemen
Neslihan1903 Kurkcudukkani tabi tabi yürüme arkadaşı artı yeğenimle 20 günde adım atmaya emekleme başladı peşinde sürünüyor ayağını yere basıyorsa sıkıntı yok 18 aya kadar zaman var siz tuttuğunuzda yere dik basıyorsa yani emekleme gelişimin bir parçası değil merak etme benim yeğen yürüdükten sonra emekledi 😂😂