Fulyabebek Güzel anneler bebeğim 2 aylık fakat uykusu oldugu zaman kafa sallıyor sağa sola herhangi bir problem mi acaba aranızda yaşayan varmı
sedanurss Fulyabebek genelde diş döneminde kafa sallamalar olur şuan sürekli kafa sallıyor oğlum dişten dediler
Fulyabebek Lilav21 problem teşkil etmiyor o zaman bende sallayarak uyutmaya başladım ondan sonra oldu sanırım benimde uykuya geçemediğinde sağa sola çevire çevire uyuyor
Fulyabebek Merveensarelisa aynen diyorum sen 2 aylıksın nerden biliyorsun bunları ama bir yandanda acaba dedim içim rahatladı
Busra2326 Fulyabebek benim kızımda memeyle cebelleşirken kafasını titretiyor cumartesi kontrolümüz var doktorumuza soracağım
eceunverkanra Fulyabebek Bebekler ozellikle uyku oncesi kendilerini sakinlestirmek icin kafasini sallarmis diye okumustum☺️
Fulyabebek eceunverkanra umarım o sebeptendir çünkü kafa sallamaları dikkate alın diye başlıklar gördüm Google de beni aslında o çok tedirgin etti ama benim ki sürekli değil sadece uykuya geçemiyor o ara salllamaya başlıyor kafasını sanırım öyle daha çabuk uyuduğunun farkında
eceunverkanra Fulyabebek Google’a herhangi bir sey yazınca da hep kotu sonuclar cikiyor o nedenle endiselenmeyin derim☺️ Google=boş felaket tellalı😀
Fulyabebek Deletedmom_37 yapıyor yine ama çok değil uykusu gelince yapıyor sonra hemen uyuyor zaten ilk zamanlar daha çoktu 4 aylık oldu şimdik